Beyza038 twofruits evet dediginiz gibi genelde 9 dan sonra bisey yemiyorum gece zaten yemem bünye demekki
Smootie 26 haftalık erkek bebişe hamileyim 5 kg aldım (72 ile hamile kaldım 77 yim suan) insallah 10 kg ı gecmem😊😊
Denizinanne Beyza038 ayy bende sizle aynıyım hemen hemen hamilelikten önce çok zayiftim boyumda uzun hazır bu kadar kilo alıp biraz kendime gelmişken umarım doğumdan sonra gitmez.
Denizinanne esmaaypnd bende 48 kiloyla hamile kaldım 5.aya kadar hiçbir şey yiyemedim ama şu an toparladım 34.haftalik hamileyim 63 kilo oldum umarım doğumdan sonra gitmez benimde değerlerim cok düşük hatta şu an kan iğnesi kullanıyorum umarım sende bir an önce kilo alirsin
esmaaypnd Denizinanne inşallah çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla bebeklerimizi bize versin gerisi hallolur inşallah 🤲🌺
Lazz61 Beyza038 32 olduk 10-11 kg ile gidiyoruz. Hayatımın en fit gebeliği oldu resmen. 75 ile hamile olduğumu öğrendim kafama bir füze düşmedi 68-67 kg düştüm 😂 şuan 78-79 kg hayırlısı 80 ni geçmeden bitirsek yeterli bana 🙈
sevindan1 Beyza038 muhtemelen son 1,5 ayım kaldı herkes 5-6 aylık hamileyim sanıyor sanki normal kilo almıssında göbek yapmıssın gibi diyor görenler 😂 ama cok güzel kilo almamak hala kıyafetlerim rahatlıkla oluyo cok güzel bi duygu 😊
Busra4598 sevindan1 ayy dimi benimde oyle hamıle pantolonu bıle almadım çünkü beli lastikli pantolonlarıma sığabılıyorum jeanlara değii tabıkı😂
isimsiz34 Beyza038 aslen ankaralıyım evlilik dolayısıyla geldim İstanbul’a , eşime Ankara’ya taşınalım diyorum ikna da edemiyorum sürekli kavga huzurumuzda kalmadı
Nurdan2021 isimsiz34 benim gibi taşınmaya çalışanlar bende istanbuldan taşınmak için can atanlardanım ama Tayin işleri çok zorlaştı kaldık İstanbul’da meselelerim Balıkesir e taşınmak istiyorum bende
Fatmaorhanuslu Beyza038 72 ile başladım şuan 39-2 haftadayım 77.6’yım çok kilo almadım bebekte ortalama 3.500-4000 gr arası😊