Gizemsongul ozgul23 ayyy mide yanmalarini hic soyleme mide yanmam oldugu zamanlarda kusmadan kendime gelemiyorum 😔😔
Gizemsongul Muhammedamine ay bana 100 den once su gibi akti sanki zaman simdi durdu gibi hissediyorum 😊
Melis_tugba Gizemsongul aynen aynen 🙃 geçmiyo gibi bide doğum zamanı gelsin ben ozaman bizi görcem 😂😂 bu seferde beklesin diye dururux korkudan
Gizemsongul Sibel8888 😊🌸 bi gun ansizin dogurman dilegiyle diyeyim basin kalabalik olunca telas yaparsin 😇
Deletedmom434 Gizemsongul erken doğum riskli bir gebeyim sanmıyorum 32 gün durabileceğini🤪 kasılmalarım çok arttı arada sancılanıyorum ha birde mide bulantısı başladı rahat geçen bir hamişliğin ardından sürünüyorum kısaca😂 senin nasıl geçiyor ?
Gizemsongul Deletedmom434 ben basindan beri sıkıntılı bi hamilelik geciriyodum simdide uykuya cok dustum bide mide yanmalarim oldugunda butun mideyi bosaltana kadar kusmalar yedigim tekmeler yataktan kendi basina kalkamamalar 😂😂😂 daha neleeeer neler
Nerm7n Gizemsongul İlk olucak inşallah 12 haftalık olduk bugün kontrolümüz vardı. Kız dedi ama kesin olmadığını da belirtti. 😊 Sizde durumlar nasıl
Gizemsongul ikizlerimveannesi ikiz mi bebeklerin canim 😊 nasil bi duygu ikizlere hamile olmak acaba 😇😇
Deletedmom434 Gizemsongul az kalmış az dayanıcaz tüm kötü şeylere sonra mükafatlarımızı kucağımıza alıcaz🙏🏻
Gizemsongul Seyma_ en son 31 haftalikken gitmistim. Simdi 34+3 bundan sonra daha sık ister bence doktorum
Deniz34 Gizemsongul perşembe günü nişanım gelmiştı ondan sonra bi hafta geçti Doğum başlamadı bu gün doktora gittim 2 santim açıklık varmış yarın 40 hafta oluyorum suni sancı vericekler😊😅
Gizemsongul Deletedmom434 onun kokusunu icime bi kere cekeyim yasadigim herseyi unuturum gibi hissediyorum acikcasi 😊😍