TTtutku Mucizebebekelif1 ağdayla kuaföre aldırıyorum kanama felan da yol açmaz kendi kuzenimde doçent kadınn doğumcu kendisi dahi gebelikte ağda yaptırmış
Hilalttk16 Merhabalar benim düşük riskim vardı ona rağmen kuaföre gittim ağda ile aldırıyorum aşırı rahat oluyor. Ki ben gitmeden önce doktoruma danıştım hiç birşey olmaz gidebilirsin demişti
Mucizebebekelif1 Derin_melis bende öyle düşündüm ama iyi değilmiş dokturama sordum olmaz dedi kullanma bende korkuyorum gitmeyi
Derin_melis Mucizebebekelif1 Allahn izniyle hiç bsey olmaz agdaya gidemiyorsn bile eşin belki halledebilir jiletle diye ddm sn göremezan eğilemezsn vs
Ozlemduman Mucizebebekelif1 jiletle alıyoruz artık ben göremediğim için eşim yardımcı oluyo 23.haftaya kadar kendim hallettim ama sonrasında artık zorlanmaya başlayınca eşimden rica ettim. 2.hamileliğim zaten ilkinden bildiği için o da yardımcı oluyo sağ olsun
Mucizebebekelif1 Derin_melis eşim bile yanımda değil yurt dışında şuan karnım çok küçük ama dediğiniz gibi ilerde nasıl yapacam kime diyecem alın olmaz ağdaya kuaföre girebiliyorsun
esiaks Mucizebebekelif1 lazere gitmiştim, ama hamilelikte yeniden çıkmaya başladı. Eskisi gibi değil ama daha az ve seyrek çıkıyor. Jiletle almaya başladım bende ama artık eğilemediğim için bir kere ağdaya gittim. O da rahatlıkmış. Bir sorun olmadı.
Sersel_15 Mucizebebekelif1 hamileliğimden beri ağdaya gidiyorum 37 haftalık oldum artık son aldana gitçem çok memnunum doktorum da sıkıntı yapmadı
Tgcmrt48 Mucizebebekelif1 ilk gebeliğimde de ağda yaptırdım şimdi yine gebeyim ağda yaptırıyorum canım
Tugcekivrak Mucizebebekelif1 ben ağdaya gidiyorum kuzum 30 haftalık şuan jilet falan hiç rahat olmuyor doğumda da rahat edemem diye jilet olunca pis hissediyorum uçları görünüyor malum yani ağda herhangi bir sıkıntı yaratmadı sanmıyorum kanama yapıcagını da
Selinoloji Daha önce lazere gitmediğim için çok pişmanım çok bütün arkadaşlarım gitmişti hepsi yıllardır rahat etti ben koltuk altı vs gitmiştim çok pişmanım
Mucizebebekelif1 Benimde içte kanama var demişti acaba onun içim mi önermedi bana yoksa hamilelere hepsinemi önermedi diye merak ettim ama çok şükür dıştan kanama felan yok
Slma_aygn Mucizebebekelif1 ilk gebeligimde de sürekli ağda kullandım bundada öyle yapıyorum düşük tehlikem vardı sadece 2 hafta kontrole giderken sadece üstten epilatorle aldım kanama geçince yine agdaya döndüm problem olmadı