Mucizebebekelif1 Kızlar Merhaba! Size birşey soracam sizler özel bölgenizi neyle alıyorsunuz aranızda ağda kullanan var mı doktoruma sordum ama önermedi kanamaya yol açabilir dedi sizler nasıl alıyorsunuz 😔😔🫣🫣🫣
Crnn_1 Mucizebebekelif1 mecbur jiletle alıyorum göbeğimden de zor görüyorum yarım yamalak ama yapacak bir şeyim yok maalesef ☹️
seyda53 Mucizebebekelif1 makat ve ön kısma ağda uyguluyorum alt kısma da jilet çünk onun acısına dayanamam😩
Seymakocabey Mucizebebekelif1 hamileyken weet in sprey tuy dokucusu varya onunla aliyodum karsima lavabo aynasi koyupta 🙃
teachermom8 Jiletle maalesef Elimden geldiği kadar %30luk alan makineyle sadece Göremiyorum acı çekiyorum Temiz oldun yeter diyorum 🫠
mmiraclee Bekarken kendime yaptığım en iyi yatırım sanırım lazere gitmek olmuş gerçekten hiç kolay değil hamilelikte genital temizlik 😮💨
Mucizebebekelif1 seyda53 benimki acı hissetmiyorum ama bebeğimden dolayı korkuyorum jilet yapıyorum ama oda olmuyor 😞
Halimbey Mucizebebekelif1 ağda yapıyorum sorun yaşamadım ama risk olduğu da söylenmedi. Jiletle uğraşamam tüy dökücü zararlı ağda ayda bir kez yapıyorum mis gibi geziyorum valla 😂😂
Bettuss_123 Mucizebebekelif1 senelerdir ağda yaptırıyorum. Gebeliğimde de devam ediyorum. Sadece biraz hassaslaştım canım eskiye oranla yanıyor birde hamile kaldığımdan beri benim tütlerim geç çıkıyor ama güçlü çıkıyor 🤷🏻♀️ Geçenlerde bi jilet deneyeyim dedim görmüyorum ki diye vazgeçtim 😂
Derin_melis Mucizebebekelif1 arkadaşlar saçmalamayın kanama nasıl olacak içinimi temizliyor 😁eşin yapabilirse yapsn yapamzsa agdaya gt güzel ce iki dakika ya temizlesinler
Mucizebebekelif1 Derin_melis bende öyle düşündüm ama iyi değilmiş dokturama sordum olmaz dedi kullanma bende korkuyorum gitmeyi