Cokiie Nadiayaren Medipol Bahçelievler için sigortasız Normal 21 bin Sezaryen 25.900 Sigortalı Op.Dr. İçin sezaryen :7 bin 700 Öp.dr. İçin normal : 12 bin Uzman sezaryen :14 bin Uzman normal: 9 bin
Tire35 Cokiie yanlış anlamayın da op dr doğum fiyatlarını karıştırdınız mı acaba yoksa normal doğum daha mı pahalı
Kiwi12 busenurrslmn Allah ızın verırse bende pendık medipol de yapcam normal görünüyor suanşık 8 bın dedıler ucret
Dorukkusumm busenurrslmn gözünüz aydın öncelikle tez vakitte kavuşun inşallah bebenize 🌸 bende Pendik medipol e gidiyorum ama bi kaç bişey sormak istiyorum.. Genel mi spinal mi oldunuz acaba ve spinale falan ayrı ücret alıyorlar mı?
busenurrslmn Dorukkusumm spinal anestezi ile zorunlu sezeryan oldum. Fiyatı herşey içinde 9 bin TL spinal için ayrı ücret mi alındı bilgim yok maalesef
Dorukkusumm busenurrslmn peki spinali önerir misiniz yoksa ağrınız ameliyat sonrası zor muydu, spinal zor Bi işlem mi.? Tabi ki kişinin acı eşiğine bağlı..
busenurrslmn Dorukkusumm ben aşırı korkuyordum açıkçası ama yine olsa aynı şekilde doğum yaparım. Tabiki zor oluyor anestezi etkisi geçince sancın tabiki oluyor ama Allah onun kolaylığını veriyor bugün 4 . Günüm şükürler olsun ki daha iyiyim.
Glsndvrn Nadiayaren ama benim doktor profesör olduğu için sanırım bu şekilde 25 bin sezeryan ama diğer doktorlar da en az 20 bin😞