Nilsss1907 Nadiayaren Ben medipole gitmiyorum ama geçen fiyat öğrenmek için aradım Medipol Çamlıca’yı Normal doğum 6500₺ Zorunlu sezeryan 8500₺ Epidural/Spinal ekstra 2500₺ İsteğe bağlı sezeryan 14.750₺ demişlerdi. Bide gittiğiniz doktordan doktora göre fiyatlar değişebiliyor.
Cokiie Nadiayaren Medipol Bahçelievler için sigortasız Normal 21 bin Sezaryen 25.900 Sigortalı Op.Dr. İçin sezaryen :7 bin 700 Öp.dr. İçin normal : 12 bin Uzman sezaryen :14 bin Uzman normal: 9 bin
Ozgex Nadiayaren ben bir kere sormuştum yarı yarıya fark vardı 33 haftalık oldum hala bir doktor bulamadım kendime of😢
busenurrslmn Pendik Medipolde 9 bin TL ye sezeryanla doğum yaptım dün . İlgileri alakası herşey çok güzel bebeğim küçük ve şuanda kuvezde erken doğum oldu kuvez ücreti de yok extra devlet karşılıyormus masrafını.
Kiwi12 busenurrslmn Allah ızın verırse bende pendık medipol de yapcam normal görünüyor suanşık 8 bın dedıler ucret
Dorukkusumm busenurrslmn gözünüz aydın öncelikle tez vakitte kavuşun inşallah bebenize 🌸 bende Pendik medipol e gidiyorum ama bi kaç bişey sormak istiyorum.. Genel mi spinal mi oldunuz acaba ve spinale falan ayrı ücret alıyorlar mı?
ipekmom_ Medipol esenler Normal 9500 Sezaryen 10500 Ama doktora göre fark ediyor doğum ücreti Hastaneyi arayıp doktor adı vererek ya da branslara göre diye sorarsanız söylerler
sevindan1 Bende sefaköy medipole gidiyorum muayene 400 doğum 5800-9500 arasıymıs tabi doktora göre değişiyormus
miniyo sevindan1 Memnun musunuz sefaköy medipol den , ben hiç ama hiç memnun kalmadım . Eşimi bile içeri almadılar ben rica etmiştim kalp atışını dinlesin içeri alınsın diye . Daha sonra tekrar dışarı çıkarttılar şaka gibi . Başka bir hastalık olsa tek alınsın ama hamilelik bu eşi almamak nedir . Ayrıca sadece ult baktı ne tahlil istedi ne birşey
sevindan1 miniyo açıkçası ben 30. Haftamda başladım medipole elif hanıma gidiyorum bu cumartesi tekrar gidicem eşim içeri girdi muayene esnasında yanımda durdu doktor bişey demedi hiç eşime belki doktordan doktora değişiyodur bişey demedi bize hiç