cisemkiymethosafff25 Htcdgrl bana 1 ay erkek dedi şimdi kız diyor kendinizi erkek diye alıştırmayın sonra insan üzülüyor
Htcdgrl cisemkiymethosafff25 evet değişkenlik gösterebilirmiş onu dikkate alarak bekliyorum zaten daha bir ay var bakalım ne olucak :)
MelisaC Htcdgrl Kızlar geç gösterir derler benimki hemen gösterdi cocuga bağlı biraz sanırım ben kare bitterlerden yiyip muzlu süt içmiştim çok hareketliydi☺
Htcdgrl MelisaC siz kacıncı hafta da öğrendiniz bende cikolata yiyip gittim cok hareketliydi maşallah doktorumuz ağzından kacırdı ama sonra da 16. Haftayı bekleyin simdi net bisey diyemem dedi :)
MelisaC Htcdgrl 12 haftalıkken öğrendik cinsiyet partisi yapıcaz kesin değilse söylemeyin dedik ama kesin dedi☺
Serife2323 Htcdgrl ben 12+5 de gittim en son doktor bebeğin bacak arasını görmesine rağmen yine de kesin olmadığı için tahminde bulunmadı özele gidiyorum ayrıca. Merak ediyorum ama bir ay daha bekleyeceğim mecbur 🙂
Htcdgrl Serife2323 gercekten beklemek cok zor ama yanılma payı cok oluyormuş bana da kesin konusmadı zaten ancak 16. Haftanda net söyleyeceğim dedi o yüzden mecbur bekleyeceğiz 🥹🥹