Elaylama Sağ bacağımın kökü ağrıyor kızlar yürürken biraz topallar gibi oldum son 1 saattir böyle. Neden acaba
Sedahoca Berilikom şeker kan falan hiç bakmadı yükleme de yapmadı doktor bende şimdi okuyunca şoklara girdim yarın doktoru arayacağım 😒😒 Dicem sen bi naber ya diye ayda bir gel dedi gönderdi .🤦🏼♀️ Arayıp sorduğu da Yok Senin neden öyle çıktı ki 🙁Berilikom
Berilikom Sedahoca biz 3 yıl Denizli de yaşadık özel egede doğurdum kızımı Mehmet gencer mükemmel bi doktor keşke o olsaydı doktorum hala ordaymış kesinlikle ona git
Sedahoca Berilikom Nuray Aydın doktorum Mehmet Genceri duydum bir de ona gideyim bari 😕 normal miydi ilki senin kuzum
Berilikom Sedahoca normale ikna edemedi beni ben en başından sezaryen istiyodum iyi geçti ameliyatım sana ve doğum sürecine bağlı ama normale yönlendiriyor ilk etapda dediğim gibi keşke o olsaydı İzmir e gelmişmidir diye baktım özelegedeymiş İzmir’de okumuş çünkü bi umut demiştim😅
Kubracls Kızlar bebişlerinizin kiloları nasıl ben 25+5 haftadayım 949 gram benim ki mi tosuncuk acaba 😂
Ozgeaslan2305 Berilikom 23+2 olduk cok şükür gecen ay ilk doz vuruldu kasımın ortasinda ikinci doz var 20.haftada doktora gittigimde hala kilo almadigimi soyledi 83 ile hamile kaldim suan 78 kiloyum 5 kilo verdim ilk zaman aldigim kiyafetler bol geliyo hala demekki almamisim 😂😂 masallah kizimin sağlığı iyi kocaman gobegiyle mutluyuz 😂😂
Berilikom Ozgeaslan2305 maşallah aman iyi olalım ya gıtgır şamata işimiz forumlar hep kocadan kaynanadan dert yananlardan dolu ne gerek varsa bebek muhabbeti olmalı halbuki benim kansızlık dışında sıkıntı yok 🙏💙😘
Seyhan34 Berilikom vitamin verdi doktor aldım duruyor dolapta hiç kullanmıyorum unutkanım da biraz aklıma hiç gelmiyor diğer hamileliklerim de de ne aşı ne ilaç kullanmadım sadece kan şurubu verdiler onu içmiştim ben herşeyi yiyorum fazla da yiyorum dışarıdan takviye almak istemiyorum
Berilikom Seyhan34 kullanmalısın vitamin ler çok önemli özellikle bebek için ben üç aydan sonra I-mom kullandım doğumdan sonra bile devam diyor en az bir ay daha devam yani 👍😘
AvBurcu Berilikom doktor açlık şekerime baktı benim de, şeker yüklemesine gerek yok dedi. Yaptırmayacağım sanırım
Enesim 23+4 5 kiloda benden✋😀 Oğlumuz olacak inşallah🙏 Böbreklerimizden biri geniş çıktı bizim doğuma kadar takibi yapılıcak, düzelebilir anne karnında dedi doktorumuz, inşallahhh düzelir.
Elaylama Merveaozturk geçmedi bugün doktoruma mesaj attım magnezyum ilacı ismi söyledi. Kullanıcam eğer geçmezse ortopedi'ye gösterelim dedi.
Pinky86 Merhaba kizlar. 24+3 haftaligiz kizimla. Tetanozu 20. Haftada oldum, ikinci dozu haftaya olurum heralde. 1 ay gecmesi gerekiyormus. Seker yuklememi dun 75 gr olarak yaptirdim. Aslinda hic riskim yoktu. Toplamda 2.5 kilo aldim. Doktorum aclik tokluk bakalim ona gore dedi ama okudugum yorumlarda sadece aclik tokluk dogru sonuc vermeyebilir diye gorunce kaygili bir yapim oldugundan doktora yaptirsak olmaz mi diye sordum, o da sen nasil istersen dedi 😁 sukur sekerim cikmadi ama o sekeri icince cidden yukselme oluyor kizlar, en azindan 50lik yaptirin derim ben. Hic riske atmayin bebeginizi.
Seldaapk Berilikom 23+2 yim.bugun şeker yüklemesi yapıldı hastanedeyim birazdan tekrar kan vericem bakalım.4 kilo aldım toplamda.bu ay hızlandı kilo almam 2 kilo aldım bir hafta içinde.
Cigdemilkar Berilikom 12 kilo mu🙈🙈 ben hamilelige basladgmda 58 kiloydum baslarinda cok sknti cektim ilk 4 ay ac gezdim hastanede yattim 9 kilo verdim smdi 7 kilo almsm ama hala 58 i goremedim🙈🙈 bende tetanoz asimi 2 gun once yaptrdim seker yuklememizde de siknti cikmadi nasipse 10 subatta kavusuyoruz bizde prensesimle 🤗
Berilikom Cigdemilkar bulantı oldumu öyle oluyor ben kızımda öyleydim hiç alamadım doğru dürüst ikinci rahat geçiyor alaahtan herşeyi yiyorum 😘
Cigdemilkar Berilikom ikinciye tovbe ettirdi saolsun minik kusum 4 ay hayat burnumdan geldi geceli gunduzlu o yuzden ikinci muamma su an🤢🤢