Cems34 Berilikom ben de 23 haftalığım ve 12 kilo almışım 😣😣😣 kansizlik var ilaç kullanıyorum ama çaydan da asla vazgeçemiyorum 😥
Nailebtl Berilikom en son 16 günde 2 kg aldığımı öğrenince biraz frenledim kendimi 🙈 çikolata ve süt baya yaradı sanırım 😂🙈
YeniAnne55 Berilikom 25haftaligiz ilk asim 22haftalikken ikinci asimida gecen hafta vuruldum benim kan degerlerim cok dusuk cikti ilac kullaniyorum 5kilo almisim bende toplam😊
Sevuz 24+5 günlük hamileyim 22 haftamda ilk aşımı yaptırdım.2 hafta sonra kontrolüm var muhtemelen şeker yüklemesi o zaman yapılır, bu arada 3,5 kilo aldım 😊
ElifAbr Berilikom canım ben de 9 kilo kadar aldım 25.haftamizdayiz. Tetanozun 2. Dozunu da geçen hafta vurdurdum. Haftaya yani 26.haftamda şeker yüklemesi yapılacak. Kansizlik bende de vardi ilaç kullanmaya başlamıştım hamileliğimin basından itibaren. Kan sayımı isticem haftaya ne zamandır bakılmadı
Berilikom ElifAbr başlarda düşüktü hep işaç kullandım sayımda 8 lerde sürünüyor dedi çok kötü dedi 😬 o kadar dikkat ediyorum ya çaydan işte hep🤷🏻♀️
Sedahoca 26+2 den selamlar kızımla 🤗👧🏼 8,9 kilo aldım bende karnım resmen 9 aylık ama 🎃 Oooo ne bulursam yiyorum tatlı deli gibi doymuyorum 😂😂😅👌🏻 Pilates yapsam da nafile 🏃🏼♀️🤷♀️ Hareketler sıklaştı ben burdayım diyor biri🍓 İkinci tetanoz oldum bugün kolum ağrıyor🤦🏼♀️ Ve itiraf; DOĞUMDAN KORKUYORUM 🙏🏻🙁
Berilikom Sedahoca bende bugün oldum cnm ağrı olmadı ama sen benden öndesin hafta olarak şeker yükleme nasıl çıktı birde kansızlık var bende çok düşük kan sayımım ya
Berilikom KeremSevda27 doktormu onlar hep der zaten emzirirsek hepsi gidiyor merak etme ben bi deri bi kemik kalmıştım kızımda sağlıklı plalımda💙🙏
KeremSevda27 ArslanlardanEsra bende normalde 24. Haftadaym canim bebek 609 gram doktor bu yuzden bebis 1 hafta geri dedi 23 de gozukuyomus ulstrasonda sanada oyle dendimi acaba
ArslanlardanEsra KeremSevda27 kilodan ötürü geri değildir ama o sağlıklı olduktan sonra kilo çok önemli değil. Gelişimi geriden geliyordur ama bir kaç haftalık gerilik önem arz etmez içini rahat tut
Sedahoca Berilikom şeker kan falan hiç bakmadı yükleme de yapmadı doktor bende şimdi okuyunca şoklara girdim yarın doktoru arayacağım 😒😒 Dicem sen bi naber ya diye ayda bir gel dedi gönderdi .🤦🏼♀️ Arayıp sorduğu da Yok Senin neden öyle çıktı ki 🙁Berilikom