Aysenur46- ilk geldiğinde sabah uyandım az biraz bir şey aktığını hissettim ama tutamadım. Altıma kaçırdığımı düşündüm doktoruma söyledim doktora gittik baktılar amnişür testi falan yaptılar negatif geldi. İdrar kaçırıyorsun mutlaka dediler. (Suyum bundan önce sınırdaydı zaten) 1 hafta böyle devam etti. Cumartesi günlerden mağazadayım alışverişte kasaya geçtim altıma yapıyor gibi baya su geldi pantolonum falan ıslandı ama tutamıyorum. (Allahtan uzun mont giymiştim) hemen eve gittik fakat ben hala idrar kaçırdığımı düşünüyordum. 1 hafta boyunca da sürekli ıslaklık var ama damla damla geliyor sanırım hissetmiyorum sadece altım ıslanıyor onu farkediyordum. Sonra pazar günü biraz temizlik yaptım duş aldım çıktım. İç çamaşırımı giyerken su geldiğini gördüm. Beyaz bi su. Çok özür dileyerek affınıza sığınarak söylüyorum idrar yerinden değilde rahim yerinden geldiğini görünce doktorumu aradım hemen doktora gittik. Baktılar aktif su gelişi var dediler ultrasonda da suda azalma olduğunu gördüler. Fakat hep az az geliyordu öyle bir anda boşalma ya da çok geliyor gibi düşünmeyin. En çok Alışveriş yaparken gelendi.
Suyum geldiğinde tutamıyordum kendiliğinden akıp gidiyor idrar gibi tutma şansım yoktu. Fakat biz anlattığım gibi öğrendik.