Kaderyas0327 Kızlar daha yeni acilden geldim hafif sancıyla gittim açıklığım olduğunu söylediler sancılarım düzensiz diye yatış yapmadılar eve git sancıların sıklaşırsa gel dediler ay çok mutluyum dua edin lütfen 💙🤲😍
Laayla Kaderyas0327 ayy nasıl mutlusun yaa korkman falan gerekmiyo muu😂😂😂 ben bile senin için hem heyecanlandım hem korktum içim bi kıpır kıpır oldu sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim😍😍😍
BurcuakirGlec Kaderyas0327 bende 37 oldum 35 den beri 3 cm açılmam var 2 haftadır bekliyorum siz kaç haftalıksınız 😊
reinamm Kaderyas0327 canım bol bol çömelme hareketi yap. İki bacagını aç yere oturur gibi pozisyon al. Sıcak suya otur. Bi de perine masajı yap varsa lavanta yağıyla yoksa zeytinyağı da olur😻 perine masajı yaz çıkar youtubede hadi hayırlısı inş
Deniz34 1 kasım anneleri çoğalıyoruz Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin🤲🤲 bende yarın suni sancıyla Doğum yapıcam inşallah
Cuveyriye Deniz34 Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin Benim de 1 kasım’dı Doktorum gelirsen suni sancıyla doğumu başlatabiliriz dedi. Eşim de biraz daha bekleyelim diyor 🙄
Kaderyas0327 Laayla daha sancıları tam hissetmediğim için rahatım şuan birde düzenli girmeye başlasın ben de bağırır dururum heral de 😂😂
kymkkymk2106 Kaderyas0327 cnm bnde 38+5 im 3 gündr düzenli kasılmam vardı bugün kontrole gittim nst ye girer girmez sancın mı var dedi ewet dedm sancı çıktı bnde de ve bebeğim kanala girmş 3 gündr adet ağrısı faln da var baklm hayrlısıyla ne zaman olck Allah yardmcmz olsn en hayırlı şekilde 😊
Bsk2101 Ayy daha sabah hiç belirti yok diye konuşuyorsuk ne güzel hemencik düzene girsin de bir avazda kurtul inşallah canım, hayırlısı ile kavuşun artık bebişinle. Darısı bize olsun inşallah bize de dua et bol bol 😍😍
Kaderyas0327 Bsk2101 ay aynen ya daha sabah post açmıştım hiç bir belirti yok diye bebeğimde sen misin bunu diyen dedi geliyor işte 😂 dua edicem canım sizler için Allah hakkımız da hayırlısını versin bakalım 😍🤲❤️
Kaderyas0327 Laayla normal doğum olacak canım saol allah razı olsun darısı sizin başınıza inşallah 😍🤲