Derya5434 Acemianne28 canım deminki kişi sana cevap vermemiş bana vermiş ama takmadım zaten uslüp yok diye. Aynen bazı doktorlar tepkisiz kalıyor bir şey demiyor bende o yüzden öyle yazmıştım
benimmdunyamm Acemianne28 pıhtılaşma olmuş ondan demek ki pıhtılaşma hamilleikte bebeğe çok zararı var lütfen kullan bende pıhtılaşma olmamasına rağmen hamilelikte önce covid geçirdim diye önlem amacli doğuma kadar kullandım
Acemianne28 ObsessiveMom Aslhn2101 elmas Uluer Celal önder bide Mustafa Yalçınkaya baya ilgililer bende oraya gidiyorum
Acemianne28 Derya5434 varis canım şişik kullanmamı istemedi kalp damardaki doktor gittiğim doktor kullanmamı istedi
Ezgifatma2010 Kızımda hem Ecoprin hem kan sulandırıcı igne kullandım kızım 21 aylık şimdi 32 haftalık hamileyim gene hem Ecoprin hem igne kullanıyorum hiç bir zararı yok merak etme
Acemianne28 Ezgifatma2010 benim annemde kız kardeşimi varisle doğur Muş hani bide 98 yılında teknoloji o kadar geniş değil içime sinmeyen şeyler var açıkçası
arirangg Acemianne28 Ben tüm hamileliğim boyunca kullanacağım. Hiçbir zararı yok. Aksine kullanmazsan sana zararı olur şu durumda
Umut- Bebeğe zararı olmaz içiniz rahat olsun aksine faydası var allh korusun kan pıhtısı daha teklikeli erken fark edilmiş en azından ben kaç ay önceden hap kullandım şimdi 6 ml iğne kullanıyorum ben karnımdan yapıyorum
Acemianne28 Umut- kullancam ama tekrardan kalp damara gitcem randevu bulup ayrıca kadın doğuma bu aralar depremzedeler Suriyeliler o kadar dolu ki hastane içime sinmeyen şeyler var
Umut- Acemianne28 evet mutlaka gidin ama doktorunuz açıklamadigi için sanırım aklınıza takıldı tekrar gittiğinizde sorarsınız zaten ama bebeğe zararı olmaz o kadar çok insan kullanıyorki iňs herkes sağlıkla alır evlatlarını kucağına
Acemianne28 benimmdunyamm canım ben kalp damar doktoruna gittim tavsiye etmedi kullanma dedi ama bende şüphe oluştu için kan sulandriciyi kullancam 1 ay filan bizde genetik annem de o şekilde doğum yapmış yengem gilde