Withaysa cherryblossom7 şu an gerçekten çok üzüldüm. İkili fiyat verilmesi çok saçma bence bunu dile getirin muayeneye gittiğinizde. Anlam veremedim bu duruma.
Withaysa Deletedmom_69 doğum şekline göre ayrı fiyatlandırma yapılmış o yüzden fark olabiliyormuş. Benim ödediğim normal doğum ücreti. Anlattıklarında her şeyi anlamak için bir kaç defa sormam gerekmişti 🙂 Tetkik konusunda ise tek seferliktir diye düşünüyorum ama ben 15. Haftamda gittiğim için rutin testleri yapmayı gerek duymamıştı doktorum o haklarım yanmaz umarım 🙄
Sevddos Ummberaa evet verdi ama şuan pek bi konuşma ya da gerek duyup aramadım ilk muaynemdi bir de depremin hemen ertesi günüydü randevum hastanede de oldu sallantı bu yüzden binayı her an boşaltabiliriz bilgisi gelmesine rağmen işini o kadar da aceleye getirmedi her şeye baktı alttan muayene üstten muayene . Benim bi arkadaşım da bu doktoru tercih etmiş sonradan videolar da gördüm aklıma gelmişken ona da bir soruyum isterseniz emin olmak açısından
Pinarbek Bebis- hiç bir sıkıntı olmaz hele ki devlette,ben gem özele hem devlete etlik şehire gidiyorum, duru tıptakı Ayşe hanımdan çok memnunum ama o özel çalıştığı için bize de fiyat fazla geldi daha nerde yapacağıma karar veremedim bende
Bebis- Pinarbek inşallah bebişlerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin rabbim güzel ilgilenen Dr 💚
Ummberaa Sevddos çok teşekkür ederim bende kendisine randevu alacaktım ama yorumlara ihtiyacım oldu sizden dönüş bekliyorum inşaAllah 💝
rncst FatmaAselinAnnesi_60 memnun musunuz? İlgisi alakası nasl sorularınıza verdiği cvplar sizi tatmin ediyor mu? Bizde yarn gidicek doğum paketi için de doktora karar veremedm henüz
FatmaAselinAnnesi_60 rncst 1 senedir ona gidiyorum 3 ay da tedavi görmüştüm çok memnunum çok sıcak kanlı hastalara yaklaşımı mükemmel herseyi söylüyor bn söylemeden o söylüyor güzelce inceliyor ben memnunum
FatmaAselinAnnesi_60 rncst rica ederim doktorum çok iyi de hastane çok para koparmayı çok seviyor sürekli zam birde dedikleri bir tutmuyor Ocak ayından 3 ay öncesi sormuştum doğum ücreti 17 bin dediler geçen ay sorduğum da 12 bin 🤷🏼♀️
Tugce0526 blogmomies sincan Lokman hekim hastanesi Özgül Hanıma gidiyorum ben çok memnunum Etlik Lokman Hekimdede İrade hanım var ilk doğumumu onda yapmıştım ondanda çok memnundum