zeyzey_06 Keçiören medicalpark Bülent YİRCİ hocamı tek geçerim çok tatlı çok ilgili çok Babacan bir doktor ♥️
Sevddos Ozgee123 sadece doğum ücretini bilmiyorum fakat bir diğer hocanın doğum paketi ücreti 15 bin liraydı
Deletedmom_69 blogmomies bende en erken cumartesiye randevu buldum açıkcası çokta iyi oldu eşim o gün izinli işten izin almak zorunda kalmadan gidicez en azından sıkıntısız 🙂 ilgisi konuşması felan nasıldı acaba ben daha önce hiç gitmedim 😅 doğum paketini felan konuştunuz mu 🙂
blogmomies Deletedmom_69 Deletedmom_69 Doktor ilgiliydi. Konuşmaları çok tatlı . Yanındaki kız da güzel davrandı. Doğum paketi alıcaz dedik ama kalp atışını net duyamadığımız için haftaya gelin dedi. Ama doğum paketini aşağıya inip başkasıyla görüşüyoruz. Kalp atışı olmadan paket olmuyormuş ☺️
Esraakdr Deletedmom_69 Deletedmom_69 ben lokman hekim de elif terzi yi öneririm çok yoğun bi hoca ama ağzından anneciğim kelimesi eksik olmuyor valla . İrade hoca ve Süeda hocayı hiç begenmedim Hatice hocaya hic muayene olmadım. Kesinlikle elif hoca
Esraakdr blogmomies Etlik lokman hekim hastanesi Dr elif terzi kesinlikle tavsiye ediyorum. Biraz bekliyorsun ama şahane bı doktor. 19 yıldır bu hastanedeymis bende tavsiye üzerine hocama geldim
Deletedmom_69 Esraakdr ay evet çok duydum adını ama açıkcası Hatice hocayla görüşmek istiyorum ilk elif hoca çok yoğun dediğiniz gibi bilmiyorum o sebeple 😅 bir de siz ne kadara aldınız paketi 10 muayene yetiyor mu
Esraakdr blogmomies randevusuz aliyolar ama aradan ilk gittigimde Benide arada aldılar 3 saate yakın bekledik elif terzi doktorumuz. Paket aldım bende cokda memnunum
Esraakdr Deletedmom_69 valla ben 11.700 e aldım ama ben uzun zaman oldu yani 6 ay falan olmuştur. 10 muayene diyolar ama geçer gibi görünüyor çünkü artık haftada bir gideceğim için. Bakalım nasıl olacak ins ekstra ücret istemezler
Withaysa @Deletedmom_69 @blogmomies @hayallliiim @Mmral @cherryblossom7 Kızlar paket içeriği bu şekilde iki taksit şeklinde aldılar. İlk taksidim 8400 tl olarak ödedik, ikinci taksit 6000 tl olacak şekilde. Bu normal doğum fiyatıymış. Eğer doğumum farklı şekilde olursa farkını hastaneden çıkmadan ödüyormuşuz. Ve en son olarak bu paket fiyatlarına zam yapıldığı takdir de fiyat farkını %15 indirimli ödüyormuşuz. İnşallah anlatabilmişimdir. Bir tane arkadaşım aynı zamanlar da aldık demiş valla o kısımı tam bilemiyorum ama ben alırken yakın zamanda güncelleme olacak demişlerdi. Umarım yardımcı olabilmişimdir 🙂
cherryblossom7 Withaysa detaylı açıklaman icin teşekkür ederim sanırım bizi bir güzel kaziklamislar . Sizden 15 gün önce almışım paketi . 8 muayenesi olan. Hakkımız haram zikkim olsun ne diyeyim
Deletedmom_69 Withaysa paketi aldıktan sonra fiyatı aynı olmuyor mu doğum sonrasında da onu anlamadım canım bi 🙂 tetkikler tek seferlik mi teşekkür ederim canım
MelisBerdo Rmysarft hayır ben en son Eylül ayında görüştüm hasta kabul ediyor ama gebe takibi yapmıyordu. Şu an ne durumda bilmiyorum
Pinarbek Bebis- ama duru tıp merkezinde doğum olmuyor koru hastanesinde yapıyor 15bin tl ama dr çok iyi siz nerde yapacaksınız
Bebis- Pinarbek öyle mi ben sadece muaniye için gidiyordum doğumu sormamıştım açıkçası koru hastanesine sormuştum ama 29 ocakta Sincandaki hastanede normal sezaryen 10 bin epidurali 11.500 TL idi ben sorduğumda Çukurambar fiyatları 15 bin di bize fazla geldi bu fiyatlar devlet hastanesinde doğum yaparım Etlik şehir hastanesine giderim diye düşünüyorum ben Türk vatandaşı değilim geçici kimlik alamadım daha pasaport numaram ile devlet hastaneleri bakarlar mı bilmiyorum özel hastane muayene ediyordu hiçbir sıkıntı olmadı inşallah devlet hastanesinde de öyle olur 😊
Pinarbek Bebis- hiç bir sıkıntı olmaz hele ki devlette,ben gem özele hem devlete etlik şehire gidiyorum, duru tıptakı Ayşe hanımdan çok memnunum ama o özel çalıştığı için bize de fiyat fazla geldi daha nerde yapacağıma karar veremedim bende
Withaysa cherryblossom7 şu an gerçekten çok üzüldüm. İkili fiyat verilmesi çok saçma bence bunu dile getirin muayeneye gittiğinizde. Anlam veremedim bu duruma.
Withaysa Deletedmom_69 doğum şekline göre ayrı fiyatlandırma yapılmış o yüzden fark olabiliyormuş. Benim ödediğim normal doğum ücreti. Anlattıklarında her şeyi anlamak için bir kaç defa sormam gerekmişti 🙂 Tetkik konusunda ise tek seferliktir diye düşünüyorum ama ben 15. Haftamda gittiğim için rutin testleri yapmayı gerek duymamıştı doktorum o haklarım yanmaz umarım 🙄