limoncicegimFO Burcu1101 son ay da 1 kilo aldığını düşünürsek sizin 2 haftanız var 500 gr alır her türlü sağlıklı olsun da bebeğiniz kilo sorun değil cnm doğunca da alır
Burcu1101 Canlar bugün başka bir doktora geldik bebeğim 2495 gr çıktı sanırım ultrasondan kaynaklı dün 2300 çıktı hepinize çok teşekkür ederim 😘😍
Mihrimah18 Burcu1101 öncelikle gecmiş olsun, inanın bizler bile tv de izlerken, elimiz varıp yiyip içemedik. Siz daha da etkilenmişssinzdie. Kaşar ve muz cok ciddi kilo yapar bebeğe aklınzda olsn.
FatmaAselinAnnesi_60 Burcu1101 bebek aldığı kadar kilo alır sen istediğin kadar ye iç burda herkes çok kiloya takıyor ya sağlıklı olsun kilolu olup hastalıklı olsa daha mi iyi ya bak ben 26. Gittim bebeğimin kilosu 780 gram ilk bi kafaya taktım daha da takmadım tek istediğim evladımı sağ Salim kucağıma almak doğduktan sonra daha önemli kilosu!
Mihrimah18 FatmaAselinAnnesi_60 arkadasımız kilosunun az olmasına takılmıyor ki suan kilosu normal mi onu bilmiyorum ama o 2 haftada neden değişmedi ona takıldı sanırsam ki bence de haklı bir endise. Ama dediğim gibi agır bir stres altındasnz muhtemelen ondan olmustur.
Rubycikolatam Burcu1101 kilo bir sağlık gostergesi degilki aksine bence zayif daha bile iyi benim cocuklarimda hep zayıf buyuduler hic pişik isilik yada hantallik gormedim bin şükür erkenden hareketlenip yuruduler