Bta Vajinal varisi olanlar normal doğum yaptinzmi günden güne çok sisior şekli şemali kaydı resmen ağrıda yapıor ayakta durnca
BSRDMRL Bta merhaba, anlaattığınız varisler bende de var. 30+2 deyim henüz. Vajina girişini kapatacak kadar büyük mor bi et parçası gibi aynayla bakınca görünüyor. Varisleriniz doğumdan sonra geçtimi acaba ?
Derya5454 Bta evet ben yaptım çok şükür bı sıkıntı yaşamadım şuan 3.gebeligim gene var inşallah bunuda sıkıntısız yaparim
Bta AyseYldz dış dudagin iç kismina doğru yayıldı şişti vala baya ağrı falan yapıyor yatakta donerken bile zorlaniyorm
AyseYldz Bta benim de öyle dış dudağın iç kısımlarında bir de karşıdan ayna ile baktığımda vajinanin giriş kısmında da böyle mor bir parça var gibi damalarlanmis
Ahsenimveben AyseYldz merhaba geçmiş olsun aynı vajinal varis tarif ettiğiniz bnde var şuan 35 haftalık gebeyim 2. Sezeysnim okacsk nasipse 38 bitince . Sizin vajinal varis geçti mi canim acaba
AyseYldz Bta bende 32+6 dayım. Doktor doğuma yakın daha içerde de var mı diye bakıp ona göre doğum şekline karar verecegiz diyor. Normal doğum yapamazsın demiyor ama bakmasi lazimmis. size ne dedi
Bta AyseYldz aynen banda öyle dedi doğuma yakın bakari z dedi, bnm ilk dogumumdada vardı varis normal oldu doğum ama smdi bu seferki çok sis çok ağrı falan yapıyor, normal doğum istiyorum ins sknti olmaz normal yapariz
AyseYldz Ahsenimveben yok gecmedi bende 38+0oldum ztn doğum sonrası geçmesi beklemiyormus. Baskı azaldığı icin. Sizin durumunuz nasıl doktor ne diyor
Ahsenimveben AyseYldz özel deki Dr.. varis dedi olabilir dedi gebelikte kalp damar cerrahisi ne yonkemdirdi istersen git dedi sadece
Bta AyseYldz dogum doktorunuzunz muayene ettmi alttan bisey dedimi normal olur veya olmaz die doğum.hakknda
AyseYldz Ahsenimveben beni bir yere yönlendirmesi gitsen de şuan tedavisi yok doğumdan sonra geçiyor çogunlukla dedi
AyseYldz Bta evet pazar günü normal doğum yaptım. 2.dogumumdu çok daha kolay oldu. Varisim hiç bir şekilde doğumunu engellemedi. Çok tedirginim varis olduğundan beri. Çünkü benim hem dudak içlerinde hem vajina girişinde dahi vardı ama hamd olsun hiç bir engel olusturmadi
Bta AyseYldz çok geçmiş olsu n sağlıkla büyütun, siznde çok sismiydi bnm böle vajina girişine kdr sis neredeyse kapatmış girişi
Bta AyseYldz bide kaç kilo d9gdu bebisiniz çok.soruyorum k.bakmayin çok merak ediyorm normal doğum çok istiyorm bnde