umutkaplidunyam Merhaba anneleeer 16+2yiz. Doktorumuz bugün gynoferon kan ilacını verdi. D3 ve omega için bisey söylemedi. Siz neler kullanıyosunuz yada kullandınız tavsiyeler??🤗🥰
YLD_95 umutkaplidunyam Merhaba canım. Bana da en son gittiğim de demir ilacına başladı ve hafta da 1-2 balık yememin gerektiğini eğer yiyemezsem OMEGA 3 almamı tavsiye etti. Açıkçası o kadar yoğun balık yemem mümkün değil o yüzden OMEGA 3 kullanıyorum bana gebyfoll önermiş OMEGA 3 ve dha yazıyor onu alıp kullanıyorum bende
Annesininbali_05 umutkaplidunyam merhaba canım bende 16 +4 teyiz bugün kontrole gittim en son folik asit kullanıyordum bititgi için bugün bana sadece decavit yazdı başka vitamin yazmadı bide 3lu tarama testi için kan verdim
Babyykmz umutkaplidunyam kan tahlilinden sonrami verdi acaba bunlari ? Ben daha 2 aylik hamileyim ilk haftalarda kan testi istedi sadece devid eksik ckti baska hic bir eksigim yok birde folik asit kullaniyorum. 4 aydan once takviye verme taraftari degilm dedi fakat size bu 16. haftalarda tekrar kan tahlili mi yapti yoksa tahlilsiz mi veriyorlar
umutkaplidunyam YLD_95 merhaba☺️ anladım canım yani demir ilacı ve omega3 kullanıyorsun sadece dimi? balık fiyatlarından haberleri yok😁😁 yoksa gönül hergün ister
Babyykmz YLD_95 evet haftada 2 3 gun yememiz mumkun olmadigindan dardanel ton aldık yiyemedigimzde takviye olarak
umutkaplidunyam Annesininbali_05 merhaba kuzum☺️ ben ikiliyi de üçlüyü de yaptırmadım sonuçların iyi çıkar inşallah seninde
YLD_95 umutkaplidunyam evet canım aynen onları kullanıyorum sadece. Kesinlikle sana katılıyorum her şey gibi o da uçmuş durumda. Bide ne bileyim midem almaz o kadar sık balığı diye vitamin tercih ettim 😊
Annesininbali_05 umutkaplidunyam merhaba teşekkür ederim 2li çok şükür temiz çıktı 3lu yude doktor yaptirmami istedi Allah korusun bı sıkıntı da olursa evladimdan vazgeçecek değilim. Sadece kontrol amaçlı yaptırıyorum
mucizeeem_ Babyykmz o tarz konserve balıkların gebelikte zararlı olduğunu biliyorum yanlış da biliyor olabilirim araştırın isterseniz 🙏🏻
Allahkahretmesin1 Babyykmz konserve ton balığını pek önermiyorlar cıva oranı çok yüksek olduğu için zararı var diye biliyorum
YLD_95 Babyykmz evet canım bende diğer arkadaşlara katılıyorum canım çok çekti bir kaç ama zararlarını duyduğum için yemedim valla. Sen yine bi danış doktoruna istersen bende zararlı diye biliyorum. Hem onda pahalı bence en iyisi vitamin 😊
mucizeeem_ Haftama kadar decavit kullandım sadece 11. Haftadan sonra omega 3 balık calcımax-d3 ve efermag vitaminini kullanıyorum 16 haftalık olduk perşembe kontrolümüz var değişecek mi bilmiyorum 🙏🏻
Allahkahretmesin1 umutkaplidunyam demir ilacı d vitamini damla ve decavit kullanıyorum takviye olarak
Babyykmz Allahkahretmesin1 civa orani yuksek baliklari tuketmeyin diye okumustum bir yerde fakat konserveyi gormedim 2 kere yedim bisey olur mu acaba 🥺🥺