ozgem_34 Hilalttk16 aaay ne güzel isimleri gibi yüce köklü sağlıklı uzun ömürlü olsunlar sağlıklatıyla gelsinler kucaklarımıza
dedanur alparslansmother benim oğlumun ismide inşallah yiğit ali olucak eşim yiğit istedi bende ali ortak kararla beraber birleştirdik 💙😅🥰
Gozdece_06 Bende 30 haftalık hamileyim Arel Mavi 💙 düşünüyorduk ama Mavi kız ismi vs çok fazla kötü yorum aldığımız için ikinci bi isim daha arıyorum Arel’in yanına fikirleriniz olursa yazarsanız çok sevinirim 🙏🏻❤️
Ikiz_annesii edaizmm kesinlikle bende ali Asaf ismini çok seviyodum ama annem anaokul öğretmeni çok çocuk var boyle isimli deli fişekler😂
edaizmm Ikiz_annesii aynı şekilde bende okulöncesi öğretmeniyim. O yaşlarda aynı isinden denk gelen öğrencilerimin ortak özellikleri olduğunu gözlemliyorum. İsmin gerçekten karaktere etkisi var buna inanıyorum. İnşallah hayatlarına güzel katkılar sağlayacak isimleri olsun bebişlerinizin🤍
Aysegul-ugur Ben oğluma Kuzey, Ayaz, Rüzgar, Poyraz, Doruk isimlerinden birini istemiştim eşimde o ne öyle esmeli gürlemeli diye olmadı 😅 Süleyman Çınar koyduk. Bir oğlum daha olursa İsar Huzeyfe olcak inşallah 🤲
ygmrtpclr 25+6 yız. Hasan Yağız olacak oglumun adı kısmetse. Hasan babamın adı Yağızı da anlam olarak da uygun olarak da düşündük hoşumuza gitti ama Bulut ismini de cok seviyorum 🫶🏼
Gizem19-23 Yusufemir-2023 ilk oglumun ismi Kağan ikinci de Kerem olacak inşallah 😌 uyumlu oluyor anlamlarıda güzel. Karan Burak bunlarıda begeniyorum.