Yenidenannee Bir oğlum var adı GÖKTUĞ BERK♥️ 2.nin cinsiyeti kesin belli değil dr erkeğe benziyor dedi bakalım🥰 Sağlıkla gelsinler inşallah🙏🏻
Gizemm44 Alparslan ♥️ koyacağız. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı, hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşAllah
cahillesohbetikestim Yusufemir-2023 büyük oğlumun adı Muhammed Alparslan 🦁💚 Küçük oğlumun adı Metehan Arslan 🦁💙
ozgem_34 Hilalttk16 aaay ne güzel isimleri gibi yüce köklü sağlıklı uzun ömürlü olsunlar sağlıklatıyla gelsinler kucaklarımıza
Oznur-aytac04 Kızlar ben size konudan bağımsız birşey danışmak istiyorum. Şimdi benim bu uygulamada doğumuma 8 gün kaldı ama doktor dün dedi ki ultrasona göre 2 haftan var. Uygulamada ki günler dolduğu zaman bu uygulama kapanıyor mu yoksa kullanabiliyor musunuz ? Benim ilk olduğu için bilmiyorum
Meryem__10 Oznur-aytac04 happy kids bu uygulamanın devamı bebek doğduktan sonra onu kullanıyorlar heralde
anne-oluyorum00 26+3 teyit , biz de erkek ismi bulmakta çok zorlandık. Sonrasında Halid Bin Velid in hayatından esinlenerek Halid isminde karar kıldık şimdilik . Yanına da isim ekleyebiliriz , Halid Eren , Halid Aras , Halid Asaf gibi .