Merhaba hanımlar. Ben gebe kaldığımı öğrendim 6.haftadayım ama süpriz oldu biraz fazla kilom olduğu döneme denk geldi. Bu durumu yaşayan var mı varsa da ne gibi bir çözüm buldunuz? Kilo verebildiniz mi?

Kbraoguz kilo vermekte mümkün kilonuzu korumakta. Dengeli beslenip gebelik egzersizleri yapabilirsiniz.bunun için YouTubdan elçin Demireli önerebiliim ben onunla egzersiz yapmstim gebelikte. Diyeti de Bı diyetisyen eşliğinde yapabilirsnz .

Kbraoguz rica ederim ne demek. Gebelikte koruyablyosn kilonuda Emzirme süreci yokmuuuuu emzrdkce girilen tatlı krizleri insanı mahvediyo. Smdi Emzirme sürecindeym +4 kilo almistm bu seferde hem emzirip hem kilo vermeye başladım

Kbraoguz vallahi biz gecen sene 2022 aralikta cocuk calismalarina baslicaz demistik ben tabi yuruyus filan yapiorum kilo veriym oyle daha rahat olur falan derken aralik ayi geldi catti ilk aydan da tuttu hicte kilo verememistim 😅 75 kilo ile hamile kaldim 2 aylik hamileym ne olcak bilmiyorum bu gece ruyama girdi tartiya bi cikiyorum 103 kiloyum falan. Bir cozumu yok gbi gozukuyor 😅 sadece ben esimden sunun sozunu almistim cocuk yaparsam dogumdan sonra beni banu parlak guzellik merkezine gonderceksin enzimatik liposuction ile zayiflicam dedm tamam söz sen yeterki cocuk yap bana dedi bana gore cozum bu🤣 hem sıkılasarak zayifliyorsun sarkman olmuyor. Ne kadarda kilo almayalm desen en az 9 kilo gelicek uzerine bu bir kesin 😑

Kbraoguz ben çok kilolu hamile kalmadım iki gebeliğimde de fakat çok kilo aldım doktorum bile bunu nasıl yapıyorsun diyor bünye meselesi sanırım bilmiyorum. Emzirme sürecinde kilo alanıda duydum vereni de. Ben kilo verenlerdenim kızım oldukça aktif bir bebekti. Doğumdan sonraki 10. günde 11 kilo gitmişti sonrasında hamile kaldığım kilodan daha fazlasını verdim kızımla koşturmaktan. Yani hareket hareket 😁63 kilo ile hamile kalmıştım doğumdan sonra 53 kiloya düşmüştüm. Emzirmek ciddi anlamda çok kalori yaktırıyor. Bu süreçte bol su içerek düzenli beslenirseniz ki tabiki kaçamaklar olur mutlaka ama kesinlikle kilo verirsiniz hiç kafanıza takmayın sağlıcakla gelsin 🌸

SezginsSerap bende kafaya takmak istemiyorum ama internette çok moral bozucu şeyler yazıyorlar o yüxden taktım biraz. Gerçi böyle 100 kilo falan değilim tabiki ama yine de taktım 🥹çok teşekkür ederim 🙏🏻 emzirme döneminde kilo vereceğime eminim zaten de bu dönem sıkıntılı 😳

Babyykmz ya öyle abartı bir kilom yok benimde Allahtan ama yşne de takıyo insan . Bence emzirme döneminde kilo verirsiniz o şekilde kilo veren çok insan var 🤩

Merhaba ben 100 kiloyla hamile kaldım 2. Ayda hemen diyetisyene başladım 6 kilo verdim zaten başta iştahsiz oluyoruz. 8. Aya kadar dikkat ede ede gittim ama tabi arada yediğim şeyler oldu kaçamaklar boldu yani bol su içtim hareket önemli şimdi 34. Haftadayım sadece 4 kilo aldım toplamda doktorumda iyi olduğunu söyledi yani 100 kiloda olabilirsiniz ama hamile kaldıktan sonrası önemli…

Kbraoguz benim korkum 30 kilo almak evet dikkat etmek lazim yuruyus yapmak lazim fakat bünyemi bilemiyorum ilk hamileligim bazilari ne kadr dikkat ettiysekte cok kilo aldik bunýe meselesi diyorlar. bazilari ben hamileyken asiri sisiyorum diyor bakalim deneyimleyecegim 😅

glsh25 tebrik ediyorum seni çok büyük bir başarı gerçekten. Bende diyetisyenle devam edicem. Ve harekete çok önem veriyorum daha şimdiden. İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur♥️

Babyykmz aman aman o kadar kilo almayalım lütfen. 😀 benim hedefim sadece on kilo almak ama göreceğiz🙏🏻 bu arada bende metabolizma sorunu var yani normalde zaten bekunis denen bir ilaç kullanıyordum o sayede gidiyordum tuvalete ama şimdi kullanamadığım için aşırı şişkinlik var 😥