Betullllk Kızlar 40+4 hamileyim daha da beklemeli miyim yoksa yatış yapmalı mı. Sancı falan hissetmiyorum sadece kasılma var hareket etmekte çok zorlanıyorum. Ne yapayım suni sancı mi kendi sancimi mi bekleyeyim yoksa sezeryan mi lütfen cevap
YaseminBatrk Betullllk doktorunuz sizi bilgilendirmiyormu hani şu gün son artık suni al ya da sezeryan diye. Bence beklemeyin gidip muane olun açıklığıniza baksın doktorunuz. Duruma göre şekil alırsınız ilk bebeginiz ise normal doğum için suni sancı alıp en azından normali denemenizi isterim. Tabi yine de tercih ve sağlık açısından siz daha iyi bilirsiniz.kizimi 40+2 suni alarak doğurmuştum.
[silindi] Betullllk bende 40+2’yim dün kontrolüm var belirti yoktu henüz 🤷🏼♀️ doğmazsa cuma gel dedi kontrole 😅 o zamana kadar gelir diye bekliyorum ya 2.doğum güya erken olur dediler ama yok😂 oğlumu 40+3te doğurmuştum
2023bebegim Betullllk beklemelisin bende bekliyorum 41+2 oldum beklemeye devam ediyorum geç döllenme olduğu için biz 41 hafta diyoruz ama aslında 39 hafta yani beklemenizi öneririm
Cennettt__ Egzersiz yapabilirsiniz,doğuma hazırlık videoları falan elçin demirelin youtube kanalında var bu tarz videolar. Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🫶🏻🪴
Tinkipinki Ah kuzumm allah yardımcın olsun sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah tek avazda 🙏🏻 Ben 12 haftalık olduğum için bilgim yok bende burda bekliyeyim fikir edineyim
Betullllk YaseminBatrk ne yazık ki sürekli farklı doktorlara gittim en son gittiğim yatış verdi. Ebe açılmaya baktı hiç yok ben de hastahaneden çıktım. Artık yarin veya bir gün yatış yapacağım
YaseminBatrk Betullllk doğum yapacağınız hastaneye gidip muane olun yarın o halde bir saatte bile her şey olabilir. Allah yardımcınız olsun inşallah. Tek avazda doğurun
Betullllk YaseminBatrk amin inşallah çok teşekkür ederim. Normal doğum istiyorum ama hiç sancım yok şimdiye kadar da olmadı. Hayırlısı olsun artık sağlıklı olalım da gerisi mühim değil
Betullllk [silindi] aynen ben de dün kontrole gittim ama ntsde bile sancı çıkmadı. Artık ben de Perşembe gideceğim suni falan bir şeyler versinler artık çok yoruldum 🤣 kendi sancimi bekliyorum ama tık yok:/
[silindi] Betullllk bende çok yoruldum ya bide evde bir çocuk daha olunca cidden çok zor😅 ağrımayan yerim yok😵💫 Sıcak su dolu küvete girmek işe yaramıştı bende ilk doğumda şimdi bugün itibariyle başladım girmeye aklınızda olsun sizinde😁
Betullllk [silindi] teşekkür ederim sağlıklı bir şekilde bir avazda kucağımıza almayı nasip etsin Allah 🫶
YaseminBatrk [silindi] ayyyy o sıcak suda ne güzel uyunur 😅🤭 bende ilk gebeligimde sıcak suda oturmaya bayılıyorum İkinci bebeğimde fırsat bulamamistim çok ama banyoda 5 dk falan oturmustum acayip güzel bak canım cekti 😅🤭🤭🤭
Betullllk 2023bebegim doktor tee cumadan yatış vermişti çıktım hastahaneden. Önceki doktorum çatlatma iğnesi ile hamile kaldığım için geç döllenme olur demişti. Ama dün kontrole gittim ebe beni korkuttu niye riske atiyorsun bilmem ne diye. Hemen yatış yap diyor ama ben en azından cumayı beklemek istiyorum
2023bebegim Betullllk benim ilk gebeliğim değil 3 çocuğumda 42 üzeri geldi buda 4.gebeligim banada defalarca yatış verildi imza atıp çıktım 38 haftadan itibaren ha bire yatış veriyorlar tabiki kabul etmiyorum çünkü geç döllenme olduğunu biliyorum en son oğlum 42+4 te doğdu yine beklemedeyim