Almanyagelini Handearsy Son haftalar dediğiniz kaçıncı haftadan itibaren oluyor acaba?🙄 Ben çok kilo almadım ama kilolu hamile kaldığım için daha almaktan endişeleniyorum
Handearsy Almanyagelini ben 39. Haftadayım şuan, yaklaşık 5 haftadır aynı kilodayım ama bebeğim 1 buçuk kiloya yakın kilo aldı bu sürede
Bulutalazinannesi Htckbra 37 haftalığım 27 kilo aldım doktorum diyetisyene felan göndermesi 😂 dert etme sen boşver tabi gebelik şekerim felan yoksa
Burcuneris 36 haftadayım 4 kilo aldım. Bende hiç alamadım diye üzülüyorum hamilelikten önce 69 kiloydum 73 oldum bulantı kusmam da hiç olmadı boğazımıda tutmadım ama neden böyle oldu anlamadım. Bebek 2 gün önce 2700 lerdeydi
Almanyagelini Handearsy maşallah, çok sevindim bu habere 😊 Ben de 34.haftamın içindeyim, inşallah benim de kilo durumum sizin gibi olur
Burcinkmslgl Htckbra 66 kilo ile hamile kaldım ilk 3 ay 2 kilo verdim 27+5 te 72,55 oldum daha da alırım inşallah çok almam 😞
Findix KeremSevda27 ayy yanlız değilim 26. Hafta 13 kilo 😂 Ve hiç umrumda değil doktorumda sadece dikkat et diyor öyle diyetisyen falan yok 30 kilo alanı biliyorum kilo bu verilir alınır yeterki bebisler sağlıklı olsun
snmtncr 36+0 gunluguz 12.7 kg aldim. 47.4 kg ile hamile kaldim suan 60.1 kg oldum. Bebegim 2680 gramdi gecen hafta kontrole gitrigimde
Aasslliik 37 haftalık oldum 20 kilo aldım diyet felan vermedi hic doktorun boyumda öyle uzun degil bence sizinki cok normal