fatiss Rabiakaptan evet evet normal.dogumdan sonra aliniyor. Ben sezeryan dan sonrada alinir mi diye onu anlamak icin sormustum. Bakalim bana ne kismet olacak
Baymehal fatiss evet hemen sonra normal doğumdu çok da iyi geldi sütümde çoğaldı üstğne üstelik sütyen takın doldurur hemen çünkü doğumdan sonra göğüs jöle gibi oluyor ve ebebek tutamıyor benim öyleydi şahsen
Nesli8181 belinay41 benim öyle olmadı kendiliğinden atan dikişli benim ki haftada 3 kere duşa girdim hiç bisi olmadı suyu seven biriyim
belinay41 Nesli8181 benim dikisler de kendiliğinden attı ama çok geç düştü iki ay sonra yavaş yavaş atmaya başladı sürekli duş aldığım için o yüzden de geç ayağa kalktım senin dikisler ne zaman düşmeye başladı
cokkasmabeabi Eliserra05 birini özelde birini sehir Hastanesi’nde yaptım ikisinde de duş vardı ama almadım eve gelince aldım o kadar acil ihtiyaç olarak görmedim
[silindi] belinay41 sizin yapınızlada alakalı olabilir. Ben her wc sonrası duşa girip yıkanıyordum sonrasında kurutma makinesi ile dikişlerimi kurutup baticon sürüyordum ve çok hızlı iyileştim. Önemli olan orayı nemli bırakmayıp çok iyi kurutmak☺️
Nesli8181 belinay41 hiç bisi hareket ettim kişisel temizliğime dikkat ettim son zamana doğru biraz oturamadim o ayrı sonradan geçti