gkcnn Udu_ hayır canım hiçbir şey yapmadım sadece evimde misafirim çoktu bebeğim de çok huysuzdu çok hareketliydim onun faydası vardır belki de
kitapkurdu Udu_ şimdi 35.haftada 8 kilo aldım bakalım 3 haftada kaç alıcam doğumdan sonra kaç vericem 😅
Udu_ Nazlimmm bende su icmezdim hic hamilelik oncesinde , ama simdi alistim ins bu aliskanligi dogum sonrasida devam ettirebilirim çok onemli gerçekten kilo kaybinda
Edafmo Udu_ bende öyle ve malesef 32 kilo aldım ne de olsa veririm diye düşündüm ama sanırım veremiycem😂
Nskyhn Udu_ bebiş hiç durmuyor illaki vermek zorunda kalıyorsun yani o yüzden takma kafana 🤭 ben yiyip içmediğime çok pişmanım 😂
Saheser Udu_ 13 kilo verdim verdim ama öyle bir anda değil bir ay da filan gitmişti yanlış hatırlamıyorsam
Rmysss34 105 kiloyla girdim sezeryan oldum 20 gün oldu suan 80 kiloyum kızımda 3700 doğdu istemsiz birden gitti ilk bi kaç gün çok şişti her yerim sonra kalmadı
Udu_ Rmysss34 ayyyy allahimmm hadi ins hende suan o civardayim muhtemelen 84 le kaldim hadi bakalim rekor kirarim ins