ikicocuklubiranne Udu_ doğumdan iki hafta sonra 15 kilo vermiştim. 3 ay oldu hamilelik öncesi kiloma döndüm. Toplamda 19 kilo aldım.
Udu_ ikicocuklubiranne insallah bende hamile kaldığım kilonun altina inerim oyle baslarim diyetisyene bide emzirirken veriliyo diyolar umarim dogrudur
Nskyhn Udu_ 3 kg gitmişti 😂😂😂 e hani 10 kg verecektim dedim 😂 Sonradan tempo ile çok çabuk gitti. 72 ile girdim 69 çıktım hemen verdim bebeğim 5 aylık 59 -58 kiloyum
Udu_ Tbayram 1 ay bekleyip atabildiğini atip diyetisyene baslicam bende yoksa imkansiz kalir diye korkuyorum 😤
Udu_ Sydakgl haftaya alicak galiba dr bebisi , ben evlendikten sonra cok kilo aldim ve kilo almisken bide hamile kaldim son 1 aydir kiloma bakmiyorum bile çünkü bakarsam cok kotu seyler olur 😂😂 ay insallah senin gibi veririm allahim noluuuuur
Nazlimmm Oğlum 15 aylık hamilelikte 25 kilo aldım 32 kilo geri verdim bolbol emzirdim bol su içtim hiç diyet falan yapmadım bakalım bunda kaç kilo alıcam
Udu_ Nazlimmm bende su icmezdim hic hamilelik oncesinde , ama simdi alistim ins bu aliskanligi dogum sonrasida devam ettirebilirim çok onemli gerçekten kilo kaybinda
Udu_ Melike1234- ben doguma gidecegim gun bakicam suan bakarsam dogururum sinirden 😂 donuncede aradaki farka sevinirim 😁
ikicocuklubiranne Udu_ hamile kaldığım kilonun altına düşmek için diyetisyene başladım bende. Emziren anne diyetleri mevcut. Süt olsun diye sürekli bir şeyler yemek maalesef kilo aldırıyor. Bolca su içeceksiniz birde imkan olduğunda dinlenirseniz bolca süt olarak geri dönüyor.
Nskyhn Udu_ bebiş hiç durmuyor illaki vermek zorunda kalıyorsun yani o yüzden takma kafana 🤭 ben yiyip içmediğime çok pişmanım 😂
Nazlimmm Udu_ normal yaptım fark ediyor sezeryanla olan arkdaşım vardı çünkü aramız pek yoktu ben sürekli verdim
Udu_ ikicocuklubiranne bende baslicam diyetisyenide buldum baya da guzel verdiriyo emziren annelere ya zaten 9 ay yemişim yicem kadar biraz da kendime geleyim dolaplar dolusu kiyafetim var biraz anormal derecede alisveris yapan biriyim ama suan serçe parmagimdan bile gecmiyo hic biri yaza kadar en azindan vücudum toparlansin 😮💨
gkcnn Udu_ 60 ile hamile kalıp 72 ile doğuma girdim ertesi gün eve geldiğimde 65 kiloydum bir ay içinde de 58 kiloya düştüm