Deletedmom_116
Sizin ebe hanımla ilişkiniz baya bi bozulmuş anladığım kadarıyla sizin ve bebeğiniz sagligi için bence aile hekiminizi değiştirin yoksa bu güvensizlikle cok strese girersiniz
Ilk gebeliginizde ki kan uyuşmazlığı evet asm de soruluyor ama bunun asıl takip etmesi gereken kişi kadın doğum doktoru ve size rh uygunsuzlugu için iğne yazması gerekirdi
Yani ebe hanim size iğne yapılması konusunda reçete yapamaz ve bunun kararını vermez yasal olarak bu boyle
Tetenoz asisina gelince yaklaşık 2 ay önce tüm tetenoz asilari toplatildi elimizde aşı yoktu ve sayıyla gelen asilar vardı kendi adıma aşı tarihleri son güne yaklasanlari yaptim çünkü zamanlari bitiyordu digerlerinide aşı elime geldikçe yaptim akrabası yada yakını olup olmadıgini bilmiyorum günahına giremem ama ben sizin yerinizde olsam aile hekimi mi değiştirirdim bu kadar sorun yaşamak istemem kendi ruhsal sağlığım için
Cok şükür benim gecelerinde bebeklerimin anneleri de cok mutlu uyumlu bi sekilde takiplerimizi yapıyoruz benide üzen şey bebeklerimden bi sure ayri kalmam rabbim sizi de iyi insanlarla karşılaştırsın ama naçizane tavsiyem kimsenin maaşına benim kazanıyorsunuz demeyin ben sabah 6 da evden çıkıp akşam 7 de bazen 9 da dönüyorum kimsenin emegimi yok saymasina izin vermem