Papatyali Serii ya uyuyamazsınız bugün 🤭 Çok heyecanlı değilmi 💕 Yarın kavuşacaksınız ☺️☺️ Allah’ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Serii Papatyali kesinlikle düşünsene şimdi karnımda yarın kucağımda olacak o kokusunu içime çekicem 😍😘❤️❤️❤️ Of allahım kavuştursun hepimizi bebişleriyle
Serii AysimaRavza tabiki paylaşıcam allah hepimize yardım etsin senden de allah razı olsun canım benim ❤️❤️
Serii Canisi44 maşallah canım sana 🤗 sancı olur artık ya benimde oluyo çok ama bebek kanala bile inememiş darlıktan 😞
Serii GizemCengiz amin sağol canım ❤️ Yok epidural ya da spinal olcam yarın anestezi uzmanıyla görüşüyüm de🤷🏼♀️😘😘😘😘
Serii [bilinmeyen] olmaz mı sabahtan beri ne yaptığımı bilmiyorum inan 😁😁😁 bende sabah gircem en geç 11 de uyuyabilirsem iyi olacak 😁
Papatyali Serii ayy çok heyecanlı çok ♥️ Düşünemiyorum bile ben kucağıma aldığım günleri 🙄💕 Hadi sen sırayı bize bıraktın☺️☺️
Deniz34 [bilinmeyen] bende korkuyorum yarın suni ile doğurucam ama sancılarım var şimdi düzensiz garip biçimde🤔
Zeynep09 Serii Ayy inanmıyorum tek ben kaldım 😄😄 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım yarın büyük gün 💕😘
Serii [bilinmeyen] ben dünde uyuyamamıştım şimdi çok uykum var yarım saate uyurum heralde sen de stres yapma bebeği etkilemesin canım kuran oku dua et elbet yarın olacak 🤗🤗😘😘
Tugba33 Serii Saglikla kavusun insallah bende sabah doguma giriyorum dualrim seninle ve kuzunla sende bizi unutma 💐❤️🙏