Soruyorumm minigin_annesi11 benim yengem ukraynalıydı yigenimin adını rüyadında ömer görmüş ömer koyduk kendisi müslüman değildi ama ömer ismini görmüş 🤷♀️
Eda1405 1melekannesiii canım bende rüyamda Muhammed gördüm hocama sordum koysan çok iyi olur adıyla gelmiş dedi ama herkes Muhammed çok ağır oluyor dediler yanına can koyduk sen bilirsin yine
Btlabk Eda1405 bende alparslan ismini koymak istiyordum eşim muhammette koyalım dedi agır olur mu diye düşünüyorum bana kalsa Alparslan göktuğ koyucaktım
Ozlemetin Btlabk ablamin bebeğinin adi Alparslan Muhammed uzun biraz ama güzel . Normalde Alparlan sultanin takma adiymis gercek adi Muhammed mis bizde yeni öğrendik. Yani bence koyabilirsin canim
minikkurabiyelerinannesi Btlabk oğlumun adı Muhammed Alparslan 😅❤️ 5 aylık çok zor bir bebek ama ileride çok uysal oluyorlar falan dediler 😅
minikkurabiyelerinannesi 1melekannesiii benim fikrim Mevla koymayın ama çok yakın mesela meva var öyle bir şey düşünebilirsiniz. 1 harft eksik olacak sadece 🫶🏻
Btlabk minikkurabiyelerinannesi yaaa :) ben Alparslan ismine cok önceden karar vermiştim de eşim muhammette koyalım dedi erkek kardeşim vsr adı adil annem dedi agır isimler zor oluyor erkek kardesim biraz aksi ondan tereddütteyim suan acaba isim agır gelir mi diyorum
minigin_annesi11 minigin_annesi11 Araştırdım bunda bı zorunluluk yokmuş arkadaşlar rüyada gördük diye koymak zorunda değilmişiz.
minikkurabiyelerinannesi Btlabk bilmem benim kardeşimin adı da Muhammet Ali çok akıllı bir çocuk uysal hiç ağır gelmedi bebekliğinden beri çok sakin bir yapısı var. Muhammed ismi tek başına ağır yanına isim eklerseniz sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.