1melekannesiii Kızlar rüyamda kızımın ismini Mevla olarak gördüm, farkındayım çok ağır bir isim ama benimde kalbim ısındı birden koyabilir miyim acaba dinen bilgisi olan var mı?🥹🥹
Yasminella- 1melekannesiii bende oğlumun adını gördüm rüyamda :) o ismi koyucam. Ağırlığından korkuyorsanız en azından göbek adı koyun bence :)
Soruyorumm 1melekannesiii Allahın isimlerinden biri anlamını cok iyi araştırıp koyun sadece Allaha ait özelliği olan bi anlamı varsa konulmaması gerekiyor diye biliyorum cok agır bir isim karar sizin tabiki
Hernasipvaktineesirdir 1melekannesiii canım bana da çok uygun gelmedi. Mevla Allah demek. Severken bile Mevlam diyince tapmak gibi olabilir iyice bi araştır derim bende.
zeynozey 1melekannesiii Mevla yaratıcı demek. Çocuk için çok ağır bir isim. Yani nasıl Allah ismi koyulmaz çocuğa Mevla ismide öyle. Her rüyayı gerçekleştiricez diye bişey yok. Rüyalar tersine çıkar bazen☺️
aynenkezoaynen Söylenen yorumlara bende katılıyorum fakat illa koymak istiyorum dersende Meva da koyabilirsin hem sana aynı ismi hatırlatabilir.
Ndkr 1melekannesiii Kuzum çok ağır bir isim ya vallahi ben çekinirim mevla demeye çocuğuma ilerde büyünce de sıkıntı yani bilemiyorum Tekrar düşünün hevesinizi kırmak istemem tabii
Sevvl 1melekannesiii banada konulmaz gibi geldi canım çok ağır Muhammed. Mustafa, Ahmet, bu isimleri bile tek başına koymayın derlerken
minigin_annesi11 1melekannesiii hamileyken rüyada gördüğünüz ismi koymak gerekiyormuş. Ama dediğiniz gibi ağır bir isim bilemedim napmalı
Soruyorumm minigin_annesi11 benim yengem ukraynalıydı yigenimin adını rüyadında ömer görmüş ömer koyduk kendisi müslüman değildi ama ömer ismini görmüş 🤷♀️
minigin_annesi11 minigin_annesi11 Araştırdım bunda bı zorunluluk yokmuş arkadaşlar rüyada gördük diye koymak zorunda değilmişiz.