mrvsrcn Tgcmrt48 bende cumsrtesi 6+0 ilk muayeneme gidicem umarım hem kese hem bebek görür hemde kalp atışını duyarım 🤲🏻
Ysmnrn kahvesever__ cok gec degil mi bu sureler? Ben 7 haftalik kalp atisini duydum cok sukur. Kese 6. Hafta. Ama guclu bir kalp atisi icin 9. Haftayi bekledim.
kahvesever__ Ysmnrn yurt dışında yaşıyorum canım ben burda öyle maalesef geç gidiliyor doktor öncesinde bakmıyorlar
Zeynebinannesi Csknaz merhabalar hayırlı olsun🥰 ben bugün muayene oldum 4 haftalikta kese de çıkmadı alttan muayene istedi kabul etmedim bugün 5+4 gün kese göründü çok şükür bebek daha henüz küçük olduğu için 10 gün sonra gel dedi
pelinden Csknaz merhaba 😊 4+3’te alttan muayenede keseyi çok küçük gördük. 5+5’te kese büyümüştü ama henüz kalp atışını duymamıştık. 7+1 de üstten muayenede kalp atışını duyduk 😊🙏🏻
Zeynebinannesi Zehross03 bebek görünmedi daha doktor küçük 10 gün sonra gel dedi bence 7 haftalikken görünür bakalım haftaya görünecek mi
Zehross03 fatmaaasennn tam 6 haftalıkmıydı canım bende 6 haftalık oldum duyulmaz diye gitmiyorum korkudan
Tugcecv Csknaz 5. Haftada alttan keseyi gördük. 1p gün sonra gittik bebek içine girmişti kalp atışını da görmüştüm
Lazz61 Sebnem9593 evet kuzum 8 haftalık kalp atışını duyduk çok net değildi hemde. 5 haftalık kese vardı ama kalp atışı yoktu
Edaannuur 6+3 keseyi ve kalp atışını duyduk. Şu an 8+4 daha gitmedim. 10 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısı ile inşallah.
Sebnem9593 Ben 4+3 te vajinal keseyi 6+1de yine vajinal bebeği kalp atisini gördüm ama doktor regl tarihi ile uyumlu değil çok küçük zayıf dedi😔
[silindi] Sebnem9593 merhaba benimde bebegim regl tarihiyle uyumlu degil.5 haftalik olmasi gerekirken 4 haftalik cikti kese.gec dollenme degil
Hesme mucizem_03 keseye vajinadan baktı ama karından bakmadan direkt vajinadan baktı bilmiyorum karından görünürmüydü kalp atışı karından
Hamdiyevural Csknaz bnce ne olur ne olmaz 7 haftayı bekleyin kalp atışı kese bebek kesin görünür içini de rahatlat
balkizinbebegii Csknaz 4+3 de sadece belli belirsiz kese görmüştük biraz erken bebeği görmek için. 7. Haftada kalp anca duyuluyor
[silindi] yilldizyilldiz merhaba gitdiginizde keseyle haftaniz uyumlumuydu?ben bu gun gitdim 5 hafta olmasi lazimdi ama 4 haftalikdi kese