Asligibidir 5+2 kese 8+2 kalp ama benimki geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyor yani 8 de 9 da kalp duyulabilir
cokkasmabeabi Csknaz 5haftalik minnak bir kese gördük şimdi sat 7 ultrasona göre 6+3 um kese bebek gördük kalp atışı belli belirsiz dedi haftaya kontrol. 4 hafta erken şu an 5 6 bekleyin
Zehross03 cokkasmabeabi 5 haftalıkken kaç mm yazıyor ultrasonda boyutu acaba bende duymaya gidicemde 6. Haftaya girdim duyulmaz diye korkuyorum
Hesme mucizem_03 keseye vajinadan baktı ama karından bakmadan direkt vajinadan baktı bilmiyorum karından görünürmüydü kalp atışı karından
Nurkcy Csknaz Çok minik daha. Kese görünebilir ama bebişi henüz görmeyebilirsin ben İlk 6+6 da gördüm kalp atışıyla birlikte.
MeltemAK27 kahvesever__ tamam o zaman yurtdışında öyle olduğunu belirtin de bizden cevap bekleyen insanları şaşırtmış olmayalım arkadaş yurtdışına göre sormuyor Çünki
Bzdmr Csknaz 5+4 de keseyi görmüştük 7+4de kalp atışını duymuştuk. Şimdi 37+5 olduk gün sayıyoruz prensesimize kavuşmak için
Lazz61 Csknaz 5 haftalık kesesini gördük 8 haftalık kalp sesini fakat karından değil vajinal ultrason ile.
fatmaaasennn Csknaz 5 haftalıkken keseyi gördüm, 1 hafta sonra da kalp atışı için çağırmıştı doktor o zaman duydum
Zehross03 fatmaaasennn tam 6 haftalıkmıydı canım bende 6 haftalık oldum duyulmaz diye gitmiyorum korkudan