Eda_okur0110 Csknaz 5+5 te hem keseyi gördük hem minik bi kalp atışı dinletti saniyelik 8.haftada gittiğimizde kalp atışını daha uzun dinleyebilmiştik
ogrencianne35 Csknaz erken biraz ama siz bilirsiniz 😊 6 haftalikti kese göründü 7 haftalikti kalp atışı duyuldu hatta kese boş diye 1 hafta ağlamıştım
Sevddos Csknaz canım ben 6 haftalıkken gördüm kalp atışlarını duydum ondan öncesin de gittiğim de kese çok küçük olduğu için bir şey görülmedi
Fnyuy Csknaz 5.haftada vajinal ultrasonda keseyi gördük net şekilde 7.haftada kalbini duyduk çok şükür 🙏🏻
Hatcikouraz 6 haftalıkken kalp atışı duyuldu alttan da baktı emin olamadı daha önce düşüklerim vardı bi hafta sonra gittim ve kese ve kalp atışı çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ile çok güzel bir duygu 🙏
MeltemAK27 Csknaz aynen o geç ya bence o doktora gitmediği için görmemiştir bende 6 haftalıkken görmüştüm geç döllenme felan olunca 1 hafta küçük oluyor bu bi problem değil içini ferah tut bir sonraki haftada kalp atışını duymuştum 🥰
Csknaz MeltemAK27 baklim daha önce doktora çıktım 10 gün içinde gidince ücretsiz oluyor ya ondan tekrar çağırdı olurda görürsek diye ondan gidicem zaten
Hruu Csknaz baya erkrnmis haftaniz ben ilk gebeligimde 6+3deyken dinledim kalp atışını canım sizin şimdi son ader tarihi nedir su an yine hamileyim test yaptım ama dsha doktora gitmedim yarın gideceğim ins
Merve7 Csknaz ben 5 haftalıkken gittiğimde alttan muayene etti sadece kese göründü 2 hafta sonra 7 haftalıkken bebek ve kalp atışı göründü. Eğer dayanırım dersem 7 haftalıkken gitmen daha iyi olur
ikizannesi1201 Csknaz bence biraz daha bekleyip bir sonraki hafta gidin ben 4.haftada kese görünmedi doktor rahim duvarı kalınlaşmış gebelik var yüksek ihtimalle dedi bir hafta bekleyip gidene kadar stres oldum. 5. Haftada kese göründü 6.haftada kalp atısını duyduk ama o iki hafta geçmek bilmedi🫠
[silindi] ikizannesi1201 merhaba gitdiginizde kese haftasina uyumlumuydu?ben 5 haftalik olmasi lazimdi kese ama 4 haftalik dedi doktor.onun icin tedirgin oldum.adetime 1 hafta kala ogrenmisdim gebelik testiyle hamile oldugumu
Sevval0308 Csknaz 5+4 de keseyi 6+4 de kalp atışını elhamdulillah 😍gitmekte acele etmeyin bence çok küçük henüz :)
Azra41 Csknaz görürsün ama idrara sıkışta git bana doktorum öyle demişti idrarını tut gel o zaman görürüz diye bende 4+6 da mı o haftalarda görmüştüm yalan olmasın ne zamandi tam bilmyrm ama 4. Hafta olduğunu hatırlıyorum 😊
ilknurakdogan1 Bende 4+4 de keseyi gördüm 6+4 de yani önümüzdeki cumartesi günü kontrolüm var kalp atışları için 🤲🏻