Hurissonayy Piyasadaki birçok bezi deneme şansım oldu. En çok beğendiğimden en beğenmediğime sıralarsam şöyle:
1- prima premium care : fiyat olarak pahalı ama tüm gece altını değiştirmesem bile asla sızıntı taşma yapmıyor. Yumuşacık dokusu var.
2- prima aktif bebek: bezi çok beğendim ama aşırı bir parfüm kokusu var tek eksi yanı bu. Bu bez de hiç sızdırma yapmıyor.
3- goon premium soft: prima premium care’e yakın bir bez. Dokusu çok güzel. Fakat prima kadar ıslaklık tutma kapasitesi yok. Son zamanlarda gece prima gündüz goon kullanıyorum.
4- molfix pure&soft: bezi çok beğendim. Dokusu çok güzel. Islaklık tutma kapasitesi goon ile benzer. Fakat benim bebeğime pişik yaptı.
5- Sleepy natural: bebeğim azıcık dahi bezini ıslatsa hemen koku yapıyor. Islaklık tutma kapasitesi yukarıdaki bezlere göre düşük. Sık değişilirse idare edilebilir. Ama bu durumda çok daha pahalıya denk geldiğini düşünüyorum.
6-baby turco: deneyimlediğim en kötü bez buydu. Beli hiç güzel tutmuyor esniyor. Sırtına kadar taşma yapıyor. Hiç memnun kalmadım.