Anonim01 Kızlar 29. Haftadayım 13 kilo aldım doktorum fazla kilo aldığımı ve dikkat etmem gerektiğini söyledi. Sizde durumlar nasıl?
ozlemuzun Anonim01 22.haftadayım 7 kilo aldım benim de doktorum biraz dikkat etmem gerektiğini söyledi 🙈1-2 kilo fazlam varmış.
Sehnazs5 Anonim01 56 kiloyla hamile kalmıştım 78 kiloyla doğuma gitmiştim 1 buçuk ay oldu en son 64 kiloydum ama 1 haftadır beslenemiyorum kesinlikle vermişimdir
Nazyapiyo_ya Anonim01 muhtemelen yazıf hamile kaldın 😊 eğer öyleyse problem yapma kilo felan kalmıyorrrr
Sehnazs5 isc bende basenlerden aldım ama inanın gidiyor öyle bir tempoya girecekseniz ki biraz daha zayıfladığımı görüyorum sadece ben normal doğum yaptım göbeğim oyun hamuru gibi oda 6 aya düzelir dedi tabi en başta önce sağlık çok da önemli değil 🙏🏼
Esraecrin01 Bende sızınle aynı durumdayım yedıklerıme de dikkat ediyorum 63 kilo ıle hamıle kalmıştım şimdi ise 77 olmuşum ve 27 haftalık hamıleyım
Bsldkbklm Zln2152 işte bu haftadan sonra çok dikkat edin yani çok kilo almak istemiyorsanız tabi :) ben de başlarda kilo verdim sonra allaaaah :D
isc Sehnazs5 haklısınız önemli olan sağlık,insan yine de çevreden gelen yorumların etkisiyle kötü hissediyor 🙈 umarım veririm ben de 😔
Celikk66 Anonim01 bende 32 haftadayim 13 kilo aldim ve bebis de 2244kilo doktor dikkat etmemi söyledi oyuzden saglikli yemeye calisiyorum
ilzannliy Anonim01 24 haftalık olduk 5 kg almışım. Hemşiremiz 7.aya kadar aylık 1-1,5kg alman normal demisti. Zaten kilolu hamile kaldığım için kilon şimdilik iyi böyle devam ederse eğer sıkıntı yaşamazsın dedi.
hayalperest2310 Anonim01 35 haftalık on kilo almışım daha zamanımız var 13 ü tamamlarız bence belki daha fazla 😂
cannkmrc 36 haftalığım 68 kiloyla hamile kaldım şuan 85 kiloyum daha da alırım büyük ihtimalle insaAllah doğumdan sonra fısss diye inerim ya 😅😂😂 kendime inanamıyorum ya 17 kilo almışım ben şok 😐
Gamzerstoglu Anonim01 24. Haftam 62.80 ile başlamıştım 70 olmuşum bende normal mi bilmiyorum düşünmek istemiyorum ama ucunu da kaçırma sınırı nedir bilmiyorum 🤷♀️
SevdaTrkl Anonim01 28. Haftadayım 7 kg aldım ilk hamileliğimde bende baya çok kilo almıştım 23 kg alarak doğurmuştum ama hiç merak etme 40ın çıkana kadar veriyorsun.
cannkmrc SevdaTrkl ne kadar vermiştin hemen doğumdan sonra emzirme döneminde kilo vermek için neler yaptınız acaba
Alpinannesi__ Anonim01 bende 29 dayım 😬 14 kilo da ben almışım nerden de aldım anlamadım kiii doğru düzgün bişey yediğim yok 😂