Svrisnm Tubanurbuseberk yani yere falan düşüyo 100 kişi elliyo akşama kadar. He ben öyle giydiririm benim için sorun değil diyosan yıkama bacım 😀
Bettuss_123 Tubanurbuseberk ben mağazadan kendime aldığım kıyafeti yıkamadan giymiyorum. Siz bebeğin kıyafetini soruyorsunuz 🤷🏻♀️ Tekstil dikim atölyelerinin temiz olduğunu size düşündüren şey nedir ?
Tubanurbuseberk mylittlebabym 😂😂😂 ne diye uydurayım? Gördüğümü söylüyorum sız sanıyorsunuz kı herhalde herkes alıp yıkayıp gıydırıyor ?? Soru sordum sadece elbet yıkamadan giydıren vardır
anne_88 Tubanurbuseberk yıkamadan giydiren vardır belki ama hiç sağlıklı değil. Kaç el değiyordur, yeni doğan bir bebek de çok çabuk enfeksiyon kapabilir. Bebek deterjanı ile yıkayıp sonra da ütülemek gerekiyor. Kendimize aldığımız kıyafetleri dahi yıkıyoruz. Bebekler daha hassas. Yıkamadan giydirme taraftarı değilim asla.
Ebrudemirtas Tubanurbuseberk tabiki alıpta yıkamayan vardır. Ama küçücük daha yeni dünyaya gelmiş bebeğin kıyafetlerini illa ki yıkıyordur. Ayrıca hiç bir doktor da yıkama bağışıklık kazansın demez. Bu bence tamamen uydurma. Yani sorunuzu yazarken kendiniz vicdan da yapmadınız bebeğime pis şeyleri nasıl giydircem diye. Siz herhalde kendi aldıklarınızı yıkamıyorsunuz ki böyle saçma bir soru soruyorsunuz.
mylittlebabym Tubanurbuseberk yoo gayette herkes yıkayıp giydiriyor. Çocuğuna yıkamadan giydiren ne gördüm ne işittim. Çevremde hiç öyle bilinçsiz ve üşengeç insan yok.😂
Rapunzelinanasi Tubanurbuseberk sız sanıyorsunuz kı herhalde herkes alıp yıkayıp gıydırıyor ?? Ben gerçekten öyle sanıyordum yalnız. Öyle değil miymiş 😂😂 o kıyafetlerin üretim aşamalarını görseydiniz 1 hafta sirkeli suda bekletirdiniz mikrobu ölsün diye 😂
Aspenya44 Tubanurbuseberk kumaş yapımını dikim aşamasını görseniz 1 kere değil 2 kere yıkayıp giydirirdiniz . Birde bebek için yani kesinlikle yikanmali
Yncrno Tubanurbuseberk ben kendime aldığım yeni kıyafetleri bile yıkıyorum. Bebek kiyafeti yıkanmak zorunda. Utu için bir zorunluluk yok ama yikama yapılmalı.
semii Tubanurbuseberk tavsiyem yıkayıp ütülemenizdir. Ben beşiğinin cibinlik oyuncaklarına kadar herşeyini yıkadım ütüledim
Ozge56 Tubanurbuseberk sen yıka kuzum bosver temiz temiz giysin bebişim organik deterjan kullan hiç bisi olmaz
Esayser Tubanurbuseberk inanın mağazada deposundan çıkıp tozlu raflarda durup onlarca el değdikten hatta yere düşürdükten sonra bağışıklık kazanmaz bağışıklık çöker .
Patito__ Tubanurbuseberk bi soruyu duymamis olayim. Tekstilde onlar nasil dikiliyo hberin vrmi ve bazi kıyafetler boya veriyor hepsi tozlu zaten herkrsin elinde, yerlerede dusuyor bazen.. tabiki yikanmali sdce bebek deil herkesinkiler…
Glnr-2021 Kusura bakmayın ama bu soruyu gerçekten ciddi ciddi soruyor olmanıza hayret ettim kendinize aldığınızı bile yıkamak gerekirken yenidoğanın elbette ona uygun deterjanla yıkanmalı ütülenmeli
Biroglanannesiii Tubanurbuseberk Yani aldığım çorabı bile yıkar koyarım kaldı ki bebek kıyafetler mutlaka yıkanmalı fabrikalarda yerler de sürünür mağaza da düşer mikrop mu kapsın istiyorsunuz bebeğiniz
nur_4434 Tabii ki de yıkanmalı yanlış anlamayın ama biraz tuhaf bir soru olmuş. Biz yetişkinler bile yıkamadan giymiyoruz, bebek kadar hassas cilde nasıl yıkamadan giydirelim. Ya en basiti insan züccaciyeden aldığı kap kacağı bile yıkamadan kullanmaZzzz… ://
miracyusufveberilmoms Tubanurbuseberk kızz bız kendımize aldığımızı bile ilk de yıkıyoruz küçücük hassas bebeğinki tabiki yıkanır yere düşüyor el sürülüyor onlara ayrıca bi heyecan ya o 🤣🤭
kuzeymomsss Tubanurbuseberk Yani ben bile yeni aldığım bir şeyi yıkamadan giymem. Tabiki de yıkanmalı
sonnenschein Tubanurbuseberk sadece bebek değil büyük kıyafetleri de yıkanır sonuçta hepsi fabrikasyon, hijyenik değil