Dmrbs18 Tubanurbuseberk bebek sonuçta ciltleri hassas bakteri toz vs olmaması lazım yıkayıp utulenmesi daha iyi diye düşünüyorum
Tbayram Tubanurbuseberk Ben yıkayanlardanım. Mağazada yere düşmüş olabilir vs durumlara karşı temiz temiz yerleştirmek ve giydirmek istedim
Dmrbs18 Tubanurbuseberk ve ayriyetten magzada herkes elini suruyor belki değiştiren bile oluyo oyuzden hijyenik açıdan olması lazm
Pnarvrl Tubanurbuseberk kendime aldigim corabi bile yıkamadan giymem😃 bebek bu tabi ki yikanmali utulenmeli cok hassas
usenmedimyaptimbirvelet Tubanurbuseberk bir tanıdığım tekstil atölyesinde çalışıyordu öyle şeyler anlattı ki inan kıyafetlerden iğrenirsin ben kendi kıyafetimi makineye atıyorum direkt,kaldı ki bebeğimin kıyafetlerini yıkamayım 🥲
Tusami Tubanurbuseberk kendime aldığım kıyafetleri de yıkamadan giymem , hele ki bağışıklığı tam olmadan doğan bir bebeğe asla
Ozge56 Tubanurbuseberk bu nasıl soru ya😄 biz ne alırsak tabikide yıkıyoruz hersey için geçerli. Hatta etiketlerini bile kes
Tubanurbuseberk Ozge56 bazıları yıkamıyormuş o yüzden sordum bağışılık sistemi güçlensin diye hatta bazı doktorlar bile önermiyormuş bağışık sistemi güçlensin diye bende yıkama taraftarıyım
Btlklnc Tubanurbuseberk yıkadım üstüne kurutmaya attım bir toz cıktı anlatamam el kadar kıyafetlerden 😀 kesınlıkle yıkayın 30 dk kısa programa atın en azından durulansın
Minikmucizemmm26 Tubanurbuseberk canım şöyle düşün doğal olarak mağazaya ayakkabı ile giriliyo ve o ayakkabılarla kim bilir nerelere basılıyor. İnsanlık hâli görevliler kıyafetleri yerleştirirken düşürebilir ya da bizler düşürebilir. Hadi diyelim düşmedi kim bilir kaç kişi dokunuyor kıyafetlere o yüzden kesinlikle yıkanmalı
Ozge56 Tubanurbuseberk sen yıka kuzum bosver temiz temiz giysin bebişim organik deterjan kullan hiç bisi olmaz
Bebekliannee Tubanurbuseberk tek bebek değil kendimize bile yeni birşey alınca yıkanmadan giymemeliyiz.
elifcicek_07 E yani. Kaç kişi elliyor seçerken hapşırıyor burnunu karıştırdığı elleri ile dokunup seçiyor. Siz kendi yeni aldığınız elbiselerinizi de yıkamadan mı giyiyorsunuz acaba? Yapmayın