kirpapatyasi0 gulcansvml10 teşekkür ederim canım inşallah sende sağ salim kucağına alırsın bebişini 🤲🏼❤️
kirpapatyasi0 Miracleee evet bende hep burada görünce kendimmiş gibi çok seviniyordum bende yaşadım o duyguyu çok şükür dualarımdasınız Rabbim inşallah sizlerede nasip eder 🤲🏼❤️
monarosamommy kirpapatyasi0 Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizelerede nasip olur çok sevindim senin adına🤲 testi regline kaç gün varken yaptın canım 💐
kirpapatyasi0 monarosamommy amin inşallah canım hep dualarımdasınız inşallah nasip olur bat 15 Şubat 🤲🏼❤️
gulcansvml10 gulcansvml10 Rica ederim kendine çok dikkat et ne gerekiyorsa tahlilleri yaptır uzanma kolla kendini ☺️
kirpapatyasi0 gulcansvml10 ediyorum canım adetimin geçmesini bekleyeyim kn için dedim şimdi düşük çıkınca stres oluyorum hiç strese girmeyeyim bikaç güne giderim sanırım 😊
Betbet98 kirpapatyasi0 maşallah hamilesiniz :) bizlere de dua edin.. herhangi bir ovülasyon testi falan kullandnz mı nasıl hamile kaldınız kaçıncı ayda
kirpapatyasi0 Betbet98 teşekkür ederim hep dualarımdasınız kullanmadım akıntımdan takip ettim Haziran’dan beri deniyorduk 2 kaybım var inşallah bu gebeliğim sağlıklı olur 🤲🏼
Betbet98 kirpapatyasi0 inşallah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲🏻🥹
Efnanefnan kirpapatyasi0 nasıl anladiniz benim adetime 3 gün var mesela beyaz pütürlü akintim var ne demek acaba