kirpapatyasi0 Kendime söz vermiştim aslında adetimden önce yapmayacaktım ama dayanamadım test yaptım anında çizgi silik çıktı çok değişik duygular içindeyim (Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah) 😊❤️
Armess_loya kirpapatyasi0 MAŞALLAH kuzum sağlıkla ilerlesin gebeliğin❤️ sağlıkla kucağınıza alın hayırlı olsun ❤️🧿
Miracleee kirpapatyasi0 hayırlı uğurlu olsun canım. Çok sevindim. Pozitif testler gormek çok hoş. Cizgi aramadan net şekilde 🥹darısı başımıza 🤲
cicek52 kirpapatyasi0 hayırlı olsun canım saglikla al kucağına bende aynı testi yapmıştım adetimden 3 gün önce 🌸
Arabia kirpapatyasi0 evet canım hamilesin görünen o ama yinede kan tahlilini ver kesin sonuç hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
monarosamommy kirpapatyasi0 Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizelerede nasip olur çok sevindim senin adına🤲 testi regline kaç gün varken yaptın canım 💐
Sahnedekimadam Tebrikleeer canım 😊🌸gebe olduğunu yeni öğrenenleri kıskanıyorum ben ya niye ki çözemedim 😄 milletin neden üç beş çocuk yaptığını şimdi anlıyorum
kirpapatyasi0 Sahnedekimadam teşekkür ederim yaaa 2. Gebeliğim olacak ama aynı heyecan aynı heves çok değişik duygular içindeyim 😊😊❤️
gulcansvml10 Bence gebelik var benimde böyle çıktı 4.5 haftalık gebeymişim şimdi 36 ya gircem kızımla sağlıkla gelsin git yarın kan ver sağlık ocağına yada özele gidin hemen çıkıyor
kirpapatyasi0 gulcansvml10 teşekkür ederim canım inşallah sende sağ salim kucağına alırsın bebişini 🤲🏼❤️
gulcansvml10 gulcansvml10 Rica ederim kendine çok dikkat et ne gerekiyorsa tahlilleri yaptır uzanma kolla kendini ☺️
kirpapatyasi0 Miracleee evet bende hep burada görünce kendimmiş gibi çok seviniyordum bende yaşadım o duyguyu çok şükür dualarımdasınız Rabbim inşallah sizlerede nasip eder 🤲🏼❤️