Zehra_2 Kızlar zaman o kadar hızlı geçti ki doğuma son 10 gün yazıyor tabii beklerse😅 Sizler nasılsınız,hamilelik nasıl gidiyor???
1Gunes Zehra_2 37+4 bizimde son 17 gün 🤭 karnım çok sert ama sancı yok cikmıyor nts de 🤷♀️ bebeğim çok hareketli buna rağmen maşallah
Aysun56 Zehra_2 Başta hiç geçmez sanıyordum şu an ne çabuk geçti diyorum 37+2 iyiyiz çok şükür ağrılar haliyle var
anie Zehra_2 sona yaklaştıkça hem heyecan hem korku hem içimde olmayacağının verdiği bi burukluk üzüntü gibi bilmiyorum sadece ben mi böyle hissediyorum çok garip duygular içindeyim dokunsalar ağlayacağım son15 yazıyor ama perşembe sabahı planlı sezaryen olacağım kızlar dua edin bize🥹🥹
Zehra_2 1Gunes Maşallah, benim bebiş sakin her hamilelik farklı Allah’ın kudreti, o sertleşme bende de oluyor ama bende de sancı çıkmıyor neden acaba
Ece61 1Gunes bende 40 oldum hatta 40+1 an itibari ile bende de ne sancı vardı ne bi şey geçen hafta bebeğimde çok hareketli şükür
Pengu 1Gunes aynen benmde öyle :) bende 37+3 :) hareketleri iyi suyu iyi dedi . Arada sertleşiyor karnım genelde akşamları oluyo
Aysun56 Zehra_2 beni de korkutuyor eşim de pimpirikli diye gizlemeye çalışıyorum ağrıları doğum agrilari gelince ayırt ederim inşallah 🤲🏻🤲🏻
Zehra_2 anie Sona yaklaştıkça bende de öyle , bir mutluluk bazen oluşan üzüntü karnımın boş olması filan düşüncesi garip ya , inşaAllah sağlıcakla alırsın kucağına🌸
aogoya anie ayyy bende öyleyim hani nasıl karnımda olmayacak okdr çok alışmışım ki aklıma geldikçe ağlıyorum bu konu yüzünden 🥹😅
Zehra_2 Svrisnm normal doğum mu sezeryan mı ? Allah kurtarsın inşaAllah bir avazda sağlıcakla alırsın kucağınıza 🌸🌸
Zehra_2 Minikbiannede şuanlık normal doğum olarak görünüyor çarşamba günü kontrol var çatı muayenesi yapacak sanırım, en son 36+4 de gittik bir sıkıntı olmadığı İçin 2 hafta sonraya verdi doğum hakkında filan konuştuk tam olarak bu kontrolde kesinleşir diye düşünüyorum 🌸
Zehra_2 Svrisnm Allah yardımcınız olsun, dualarımız sizinle olacak 🌸 yanınıza hurma, kayısı ya da kayısılı meyve suyu alın gazınıza ve sütünüzün daha çabuk gelmesine yardımcı olur 🌸