msmerveacar Uras28anneai benim 14 ve 16. Haftada erkek denildi yüksek ihtimal. Bir kaç hafta sonra detaylı ultrason da kesin kız denildi
kuzeymomsss Mervvvever sizin yine iyiymiş benim arkadaşıma doğuma girene kadar kız dediler bir doğuyor erkek 😂
tazecikannee Uras28anneai detaylı ultrasonda bana erkeğe benziyor dediler başka doktora gittim kız olduğu kesinleşti
ballikedii Uras28anneai valla bizim 15. Haftada erkek dedi doktor 19+2 olduk hala erkek geçen hafta randevumuz vardı. Detaylıya kadar bekliyorum herşey için bakalım değişecek mi 😂
Arcin Uras28anneai benim arkadasin basina böyle bir olay geldi. Ücüncü hamileliginde doktor cinsyetini söyledi. Ilk kiz demis sonra ilerki zamanda erkek oldugunu söylemis. Simdi 1 kizi 2 de oglu var.
Mervvvever kuzeymomsss iyi o zaman arkadaşiminda ikinci bebegiydi ilk bebek kız olduğu için çok esya almamıştı allahtan almamıs kız oldu😅
cokkasmabeabi Uras28anneai bana da demişlerdi değişti ama değişmediği de oldu 😂 12 hafta erken cinsiyet için
sevvalcik Valla benimki 18. Haftaya kadar hiç göstermedi 18. Haftada iki doktorda erkek dedi şimdi detayliyi bekliyorum değişir diye 😂böyle okudukça bir korkmuyor değilim
Eessmr Papatyaa2 Papatyaa2 hangi hastane dedi canm birde tek bir doktor mu dedi organını gördü mü erkek dediğinde .