Uras28anneai Bugün ikili test için gittim devlet Hastanesi’ne kendi doktorum yerine ultorosin uzmanı yaptı muayneyi erkeğe benziyor dedi ama.kesin bişey demedi erkek deyip kız çıkan varmı acaba bir oğlum varda icimede hep kız doğuyor
mayaden Uras28anneai bana da ikili test zamanı yüzde 90 erkek dediğin, 16. Haftada kız olduğunu öğrendim 🥰
Likayolcusu Mervvvever 😨 böylelerine çok şaşırıyorum kesin başıma gelir pskolojik mi bilmiyırum bir kzıım var şaun da ikizlere gebeyim doktor ikiside kız dedi ben hep rüya de erkek görüyorum pembeli giydiriyorum ama pipisi var 😅 bakalım doğumda bile öğrenen oluyor
kuzeymomsss Mervvvever sizin yine iyiymiş benim arkadaşıma doğuma girene kadar kız dediler bir doğuyor erkek 😂
Eessmr Mervvvever kaç doktor erkek dedi canm . Erkek derken organını gördüler mi öyle çok oluyor ya kordonu pipisi zannediyorlar odamı öyle oldu
Mervvvever Likayolcusu bende baya şaşırdım bu kadar süre yanılmak değişik en kötü detayli ultrason da çıkması lazımdı
Uras28anneai Lyamayy ne yaptıysa yok yuleyemedim ya kabul emiyor sürekli hata veriyor sanirim boyutu büyük kucultemiyirumda
Uras28anneai Ya bende bunda hep kız tarzı şeyler görüyorum oğlumda hep erkek görüyordum belkide bı oğlum olduğu kız istediğim için
Likayolcusu Mervvvever bence de 😕 benimde ikizlerime birine hep kesin kız diyorlar diğerine tereddütlü kız diyorlar baklım sağlıklla gelsinler de alışveriş yapmak zorumdayız yani
Likayolcusu Mervvvever nasip isteyen herkeze nasip olsun ama zor bi süreç 🥲 bende çok çok istiyordum nasip oldu elhamdülillah
Mervvvever Likayolcusu tabiki zordur hamileliği ayrı doğumdan sonrası ayrı allah yardımcın olsun sağlıkla gelsinler