ycl4644 Aaaysee gözde hastanesi kapalı kuzenim çalışıyordu orda 2. Depremden sonra faaliyetine son verilmiş bildiğim kadarıyla böyle tabi 5 gün geçmiş yeni gördüm
Aaaysee 02leyla sağol canım Allah razı olsun sende mi burdaydın :/ civar köylerimiz hep yerle bir oldu bizim köyde de yıkılan evler oldu ama ölüm yoktu çok şükür…devlette yapmak istemiyorum ya insaAllah iyi durumdadır hastahane 🥺
02leyla Aaaysee yok canım ben orada değildim. Kaynanamlar oradaydı. Arkadaşlarım doğum yaptı. Rabbim bir daha böyle felaketlerle imtihan etmesin bizleri inşallah 🤲
Anne980 Aaaysee adıyamanda yaşamıyorum ama Kahta devlet hastanesinin giriş katını depremzede gebeler için doğum servisine çevirmişler oradan bir doktor paylaşıyordu ne yaptıklarını falan.
ycl4644 Aaaysee yok hani park hospital ve gözde hastanesini sordunuz ya gözde 1 tane diye biliyorum demek istedim 🙏 şuan orda mısınız peki Adıyaman da
Aaaysee ycl4644 ha evet pardon,evet Adıyamandayım ama merkez de değil gerger de bir ilçesinde yani burada hasar yok çok şükür
ycl4644 Aaaysee çok şükür iyiki yok Adıyaman da kimse de kalmadı pek zaten bütün akrabalarımız Mersin’de şuan hemen hemen Allah bu kötü günlerimizi de geri de bıraksın herkesin yardımcısı olsun sabır versin inşallah.