Mineli yeni_gelin_ bende 8 haftalık hamileyim mide bulantım Yok ama midemde çok fazla gaz gibi bişey oluyor rahatsız edici
Mineli yeni_gelin_ meyve çay kahve dem uzak durmaya çalışıyorum onlar daha kötü yapıyor şuan tek iyi gelen şey sede boş ekmek yemek
Ceren0734 yeni_gelin_ neredeyse 25 haftalık oldum en başından beri bitmedi bende valla kötü hatta berbat bişey canım ben ilaç kullanmak zorunda kaldım çünkü kilo alamıyorduk bebeğimle ne yesek geri çıkıyordu ilaçla falan kilo almaya başladık 🤗
Unalbirgul yeni_gelin_ Cok zor mide bulantısı 16.haftamda azaldı ve ben 8 kilo verdim şimdi 27 haftalık olduk daha verdiğim kiloları alamadım😒
78yenianne Balarisi benim de 5. Haftada başladı, 2 haftadır çekiyorum, yemek yiyemiyorum, geçecek diye teselli ediyorum kendimi ☺️
Edanurusta yeni_gelin_ Herkezin bünyesine göre değişiyor. Ben 6. Aya kadar midem hiç bulanmıyordu hiç bir şikayetim yoktu bir başladı şikayetler hepsi peşpeşe 🤦♀️
yeni_gelin_ Edanurusta bide alakası ama bişey sorcam bu bişey yerken elini vücuduna sürme leke olur diyorlar doğrumu az önce duydum 😂🙈
Edanurusta yeni_gelin_ Hep batıl inanç. İnanmıyorum bende ama insanın içinde şüphe de bırakıyorlar dikkat etmek gerekiyor