istanbulluanne yeni_gelin_ Ben 35. Haftamdaym canm benim hic midem bulanmadi , hic kusmadim basından beri 😊
HalisEbruoban yeni_gelin_ canim benim ilk bebegimde olmadi ikinciye hamileyim su bile icemedim bir sure genelde ilk 10 haftada oluyo
Arzuun yeni_gelin_ canım bizde 8. Haftaya girdik yeni yeni başladı mide bulantısı ve bu akşam hat safhada sabahları aç karnına oluyo bende bi kaç gündür bu şekilde yani başlayabilir seninde ama kişiden kişiye değişir tabi😍
Balarisi Benimki aranızda en kötüsü galiba istah hic yok mide bulantısı 8 haftalıkken basladı suan 10 haftalıgım hala var mide agrılarım bel ve sırt agrılarım var kaburgalarım acıyo icim acıyo sosyal hayat diye bisey kalmadı bende bence hepiniz cok sanslısınız bende bu rahatsızlıklar cok erken basladı gecmesini dilemekten baska elimden bisey gelmiyo yinede halime sükrediyorum 🤗
78yenianne Balarisi benim de 5. Haftada başladı, 2 haftadır çekiyorum, yemek yiyemiyorum, geçecek diye teselli ediyorum kendimi ☺️
Rabia54 yeni_gelin_ benim 6 haftada başladı şuan 35 haftaligim hala devam ediyor 10 kilo verdim ilk 4 ay sonra 5 kilo aldım 35 haftadayim hamile kaldığım kilodan beş kilo eksiğim sen düşün nasıl kustugumu çok zor valla Allah herkese ayırdım etsin 🙏😕
Duyguynrky yeni_gelin_ ilk 3 ayım son 1 ayım leş gibi geçti kardeşimde hiç olmadı görümcem 9 ay kustu herkesin farklı oluyor
melike94 yeni_gelin_ 6. Hafta gibibaşlıyor canım 18 e kadar devam ediyor yaklaşık ama tabi kişiden kişiye değişiyor bazen
Alyatospik Hamileliğimin ilk zamanından beri içim dışıma çıkıyordu yemek yiyemiyordum su bile midemi bulandırıyordu günde 4 defa felan istifra ediyordum hiç iyi birşey değil 4.5 aya kadar sürdü şimdi YÖK 34 haftayım
Aslican07 yeni_gelin_ benim hiç belittim yoktu halada yok Çok rahat geçiriyorum hamileliği şükür :) sadece ilk haftalarda biraz yorgunluk ve halsizlik oldu şu an 18 haftalığım hiç olumsuz belirtim yok olmadı 🤗