Minikkoalam11 Woman3535 bnde aynı durumu yaşıyorum şuan doktorun dedikleri beni biraz tedirgin etmişti şuan 6+6 olduk en son 1 hafta önce gittim üstten kese yeni gözükmüştü çift kese dedi ama bebek yok daha geç döllenmeden olabilir belki dedi cuma günü tekrar gidicem bakalım
Woman3535 mrvsrcn evet bende gördüm doktor 2 kese var gibi duruyor ama alttaki su dedi böyle bişey daha önce hiç duymadım suyun göründüğünü
Woman3535 Cikoleyla inşallah 🥰 ultrasonda doktor da bende baya baktık ama hiç fotoğraftaki gibi bişey ne doktor ne ben gördüm eve geldim fotoğrafını çektim öyle fark ettim 🥰
n23 Woman3535 bugun bende kontrole gittim iki kese gordu birinde kalp atisi gordu digerinde su birikmis dedi bende ilk defa boyle bisey duydum
mrvsrcn Woman3535 kuzum ultrason cihazından da fark ediyormuş gittiğin yer nasıl bilmiyorum ama daha yeni kapsamli bir hastaneye git istersen bir de
_Rabia- Geç döllenmeden oluyormus bnde ilk gittiğimde göremedim 7 haftalıkken 2 hafta sonra gittim net gördüm kalp atışını da duydum icin rahat olsun 😊 gösterir merak etme
Elizo Woman3535 dış gebelik rahım dışında olur boş gebelik kese var ama embrıyoolusmamış merak etme hemen peşine hamile kalırsın benim öyle olmuştu hele. Kalmıştım kürtajla alındıgı için kese bebek yok içi boş gebelik ama umut kesilmez belki de göreceksin bebek hayılisş
Pamuk Woman3535 benim boş gebelik oldu kese vardı bebek yoktu kürtaj oldum det olmadan hamile kaldım şuan 8 haftalık falan Allah muradın neyse onu versin
Pamuk Woman3535 AA birinde yolk sac oluşmuş gibi o varsa bebenin vardır benim ultrason resmimde aynıydı 1hafta sonra bebeği gördük
Lazz61 Woman3535 kuzum Allah tan hayırlısını dile benim 5 haftalık kese vardı bebek yoktu, 8 haftalık vajinal ultrason ile kalp atışını yine de zor duyduk bazen geç döllenme oluyor. Rabbim iyisini güzelini nasip etsin 🎈
Woman3535 mrvsrcn ilk hamileliğimde de gittiğim doktora gittim ultrason cihazında sorun olsa muhakkak söylerdi başka hastaneye git diye sanmıyorum ama bilemiyorum da çok stres yapıyorum ister istemez 🤦♀️