2aslan_annesi07 medikalpark florence falan o fiyatta onlarda tam tesekkurluler o yuzden. Eger basit bir sorunda egitim arastirmaya yonlendirilmek istersen 10 15 bine mutlaka ssvd yapacagini soyleyip sezeryane son dakika bahane bulacak doktor bulursun. Ben ozelde takipliydim doktorum sezeryane gizlice hazırlıyordu beni tamam normal dogum yapacaksin diyordu ama bir kac ilac verdi bunlarin bir kismi vitamin ki cok normal ben ekstrem bir sekilde 34.haftama kadar kustum bu yuzden ihtiyacım oluyordu. Ama bana doktor bebegin her an dogabilir dedi kayinvalidemle umraniye egitim arastirmaya attik kendimizi boyle dendi diye sonra ilaclarimi saydim dogal olarak bana ha sen sezeryan olacaksin dedi dedim hayir oyle anlasildi. Ben onaylamiyorum bu arada fiyatlari ve bu sezeryan zorunluluğunu isteyen istedigini yapsin , bana kalirsa mantıken vajinal dogum yapılmalı ki bebek daha bagisiklik kazanmis oluyor vs benim tercihim bu yuzden vajinal dogumdu. Ayrica annemde sezeryan sonrasi tasiyici oldugu kan hastaligi aktif hale geldi bu yuzdende benim sezeryan yapmam zaten yasakti ve doktorumda biliyordu. Beni atacagi yer zaten egitim arastirmaydi yani sonunda bende gittim direk orda dogurdum dedim ne ugrasicam. Ama saglikli , travmasiz bir ssvd istiyorsanız fiyatlar bu ve buna dolandiricilik denemez. Medikalparkta 2 gun yogun bakimda kaldim taaa kac sene once. Istanbul bahcelievler medikalparkta. Sadece bana ait 8 hemsire vardi benimle ilgilenen. Uyandigimda uyutuluyordum kalp ritim bozuklugu tetiklenmesin diye ve bu surecte beni sakin tuttular ben surekli bir sey diyorum (narkoz kafasi) sakince konusuyorlar vs 8 hemsireyi hangimiz nerden bulacak mantiken. O adamlar o parayi aliyorsa hakinida veriyorlar emin olun. Ki siz zaten ssvd istiyorsaniz esimin ben lisedeyken araba aldigi fiyata suan ssvd yapmak zorundasiniz , yoksa yine belirtiyorum , kan nakli bile gerekse ya o kanin parasi alinacak ya siz kani bulacaksiniz yada egitim arastirmaya daha dogum gerceklesmeden gondericekler.