Patito__ canım postunu şimdi gördüm. Arada kaynamış.Bizde baba tarafından gelen kan pıhtılaşma var. Kuzenlerimde de var çünkü. Kuzenim hep kalp atışı dinlemeye gittiğinde maalesef bebeklerin kalbinin durduğunu öğreniyordum iki bebeğini o şekilde kaybetti. Ve sonra iğne ve aspirin kullandı. Ablam hamile kalınca doktoru ona sadece iğne verdi. Kuzenim de ablama doktorun verse de vermese de coraspirin kullan dedi. Ablam da hem iğne hem coraspirin kullandı. Bende önceki gebeliklerde ecopirin kullandım. Ama şimdi adet biter bitmez. Folidice ve coraspirin kullandım. Gebeliğimi de erken farkettim. Bat 19 ama ben Salı günü öğrendim 5 gün kala ve iğnem vardı 10 tane hemen vurmaya başladım. Doktora daha gitmedim. 3+6 görünüyorum. Çarşamba tedbir amaçlı devlete gideceğim. 7 haftalık olmadan özele gitmek istemiyorum. Üç kayıptan sonra beklemek belirsizlik üzüyor ve yıpratıyor. O yüzden sabırla bekleyeceğim. Ama günler geçmiyor. Dualarınıza talibim. İnşaAllah bu sefer Rabbimin izniyle yavruma kavuşurum. 🤲🏼
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırla sağlıkla ❤️🤲🏼🤲🏼🤲🏼❤️