Herzamanask4 Minik1Civciv canım bendede var ben hamileliğimi hisseder hissetmez ineye başladım keseyi bile görmemiştik keseyi gördükten sonrada doktor rapor çıkardı
anneadayiiiiiii Arkadaşlar merhaba bu testler özelde ne kadar tutar acaba hiç orda yaptıranınız var mı ?
Herzamanask4 Minik1Civciv ben enox 4000 ilk kullanıyorum 4 genimde yatkınlık var ama faktör 5 deşil gebelik sonrası bırakıcam bildiğim kadarıyla faktör 5 olunca gebelik bitse dahil ilaç olarak kan sulandırıcı kullanılıyor
Minik1Civciv Herzamanask4 coraspirin kullanıyor musunuz benimde faktör 5 norma çok şükür diğerlerini yazdım zaten canım üstte
CeydaST Herzamanask4 benim faktör 5 i de yazdılar ama unutuldu muhtemelen hala çalışılıyor yazıyor 2022 ağustosta bakılmıştı te
Lina-Annesi CayGetireyimMi canim kan testine göre 4 binlik yafa 6 binlik olarak ayarlanması lazım. Benim öyle yaptı.doktorum
Herzamanask4 Minik1Civciv günde bir doz sabah vuruyorum ama kafana takma kilo ve sağlık durumuna göre söz ayarı yapıyorlar
CeydaST Minik1Civciv bende sadece pai 4g/5g heterezigot. Coraspirin 150mg ve enox 4000 kullanıyorum günde 1 kere. Sana daha yüksek dozda verilebilir muhtemelen
Minik1Civciv CeydaST değerlerim yazıyor canım üstte mthfr önemli değilmiş pek , homozigot sıkıntılı sanırım