ebru_isik34 Kızlar selam Çin takvimine göre cinsiyeti doğru çıkan varmı 😊 Genelde doğru çıktığı söyleniyor sizde durumlar nasıl
Mustafayigitvebeytugannesi ebru_isik34 o çin takvimi umudumu kırdı 😔 iki oğlumda erkek diyodu doğru çıktı bunda kız diyodu ama yanlış çıktı buda erkek 🤦
nuzunismail ebru_isik34 Çin takvimine bakarken kendi yaşımıza +1 yaş eklemek gerekiyormuş galiba acaba öyle bakınca tutan var mı?
ebru_isik34 Mustafayigitvebeytugannesi @ Mustafayigitvebeytugannesi aa olsun canım yenimi öğrendin peki sağlıklı olsun yeterki ❤️
Baybyymom_0 3kuzuAnnesiyim 06.01.2001 son adet tarihi 17 ekim buda bi arkadaşımın ona da bakar mısınız o da haftaya öğrenecek bakalım onda tutacak mi
Elifberenzeynep 3kuzuAnnesiyim 3kuzuAnnesiyim benimkine de bakarmisin☺️ 22.01.1994 dogum tarihim Son adetim 4 Kasım
ebru_isik34 nuzunismail bunu bilmiyorum hiç duymadım canım ama hesaplama yapınca farklı çıkıyo çizilgeden bakınca farklı ben anlamadım bişey 😀
Elifberenzeynep 3kuzuAnnesiyim kiz erkek kiz erkek kafayi yicem😂 tamam kiz diyorum biri çıkıp erkek diyo hoop başa sarıyorum dogursamda bu çile bitse 😊😊
3kuzuAnnesiyim Elifberenzeynep doktora bsk bak brndede herkes bsy dio hatta kndim bile kiz diorum doktor dedede rahatladam diorum artik neyse