Naz1616 umena bende 2 erkekden sonra gelen kızım 2 abim var çok şükür babada nasip etdi rabbim sağlıkla gelsin inşallah Allah razı olsun
Yuliaece Naz1616 Doktorun bunu demesi yanlış zaten çünkü bilimsel olarak zor yani sonradan penis gelişebilir bebekte bu yüzden en az 16 en fazla 20 haftaya kadar yanılma payı var
Naz1616 Yuliaece internetdede okuduğum kadarı ile 12. Hafta sonu cinsel organ gelişimini tamamlar yazıyor ve cinsiyet belli olur yazıyor tecrübeli bir doktor ve gayet emin konuştu benim 2 oglumunda cinsiyeti 12. Haftada belli oldu bilmiyorum artık hayırlısı inşallah yanılmamistir
Hamalp Naz1616 ya masAllahbenim de 2 oğlum var kız istiyorum hayırlı ve sağlıkla ama bilmiyorum. Kıza benzetti net bisi demedi bakalım dua edin hayırlı sağlıklı kızı olsun diye🤭💜
Naz1616 Hamalp inşallah rabbim gonlunuze göre versin valla hiç kıza benziyor falan demedi direk kızımız geliyor dedi çok emin şekilde ama acabadami kaldım bakalım bidahaki kontrolde kesinleşir
Humzee16 Naz1616 MaşAllah hayırlı, uğurlu olsun. Rabbim kendine, Resul’üne, vatanına, milletine, ailesine yakışır evlat eylesin 🤲 Bizimkide kız hanemize bir prenses geliyor İnşâAllah. Rabbim Saliha’lardan eylesin cümlemizinkini ❤️🌸